Friday, January 20, 2017

Review: Skinfood Buckwheat Loose Powder

Post pertamaku di tahun 2017!
Kali ini aku mau mereview bedak tabur yang sedang aku gunakan yaitu Skinfood Buckwheat Loose Powder Shade 21 Light Beige.
Bedak ini adalah salah satu produk populernya brand Skinfood.

My first post in 2017! Hahaha.
This time I want to share my opinion of Skinfood Buckwheat Loose Powder in shade 21 Light Beige.
I would say this powder is one of Skinfood best selling products.
One of the famous Skinfood products.
Keep reading to know my full opinion on this products ;)

The products:
skinfood buckwheat loose powder review nellanelwan

Tuesday, December 27, 2016

My Top 5 Post in 2016

Hi guys!
It is officially the end of 2016.
2016 has been a great year for me and I am way more excited to face 2017 because it's gonna be a life changing year for me.
I am beyond grateful of everything has happened in 2016 and I thought why don't we look back into my 2016 post and see which one has made into my top-reading-post.

My Top 5 Post in 2016 Nellanelwan

Saturday, December 24, 2016

Review: Innisfree Eco Safety Perfect Sunblock SPF 50+ PA +++

Halo semuanya.
Di postingan kali ini aku mau review tentang sunblock yang aku gunakan saat ini.
Yaitu Innisfree Eco Safety Perfect Sunblock SPF 50+ PA +++
Sebenarnya ini udah kemasan kedua yang aku gunakan. Tapi emang baru sempat aku review.
Oiya, kalian udah pada tau belum pentingnya sunblock untuk kulit?

Hi guys!
I'm back with another review.
This time is Innisfree Eco Safety Perfect Sunblock SPF 50+ PA +++
Actually I have finished 2 bottles of this. So I can give you the in depth review and thoughts about this products.

innisfree eco safety perfect sunblock spf 50 swatch nellanelwan

INFORMATION
Brand Innisfree/ 이니스프리
Products name Eco Safety Perfect Sunblock SPF 50+ PA +++
Contain 50ml

Wednesday, December 21, 2016

Find me on Carousell

Hi guys!
Ada yang punya account Carousell?
I'm selling my preloved and unused items there.
Barang- barang yang ga terlalu aku suka atau ga pernah aku pakai (beli cuma karena laper mata).
Kebanyakan emang produk kosmetik sih.
Tapi aku akan tambahin beberapa skincare dan fashion items dalam waktu dekat.
Jadi, kalau kamu tertarik follow accountnya ya.
Bisa comment aja kalau mau di follow back.

carousell nellanelwan

Wednesday, December 7, 2016

Review: My Scheming Blackhead Removal Activated Carbon Mask Set

Hai girls!
Ada yang punya masalah dengan yang namanya komedo?
Nah kali ini aku akan membahas produk yang bisa mengurangi komedo membandel di wajahmu.
Produknya adalah My Scheming Blackhead Removal Activated Carbon Mask Set.
Produk asal Taiwan ini cukup terkenal ampuh menghilangkan komedo. Buat kalian yang sering nonton video Youtube tentang beauty, pasti udah pernah lihat reviewnya.

Hi girls!
Any of you have the same problem as me with the junk called blackhead?
This time I am gonna share how to remove blackhead with this amazing mask.
It is a famous product from Taiwan called My Scheming Blackhead Removal Activated Carbon Mask Set.

Ini review versiku:
blackhead removal activated carbon mask set review

1 My Scheming Blackhead Removal Activated Carbon Mask Set contains of:
  • Blackhead removal activated carbon mask 60ml
  • Deep pore demineralized water 20ml
  • Sebum clarifying pore treatment essence 20ml
Ingredients
Ingredients Xanthan Gum Propylene Glycol Dithiaoctanediol Gluconic acid Sodium Hyaluronate Bacillus Ferment Cucumis Sativus Butylene Glycol Hydroxyethyl Chitosan Hamamelis Virginiana Bark/leaf/ twig Extract Tocopherol Acetate Sclerotium Gum Potassium Glycyrrhetinate Hydrolyzed silk Gentiana Lutea Root Extract Ceteth-20 Ceteth-6 PEG-60 Hydrogenated Castor Oil Ginkgo Biloba Leaf Extract Hydroxyethyl Urea Collagen Glycerin Iodopropynyl Butylcarbamate Methylisothiazolinone Methylparaben Water

Sunday, December 4, 2016

November Empties

Hai girls!
Ga kerasa banget sekarang udah Desember, kurang dari 30 hari lagi udah tahun baru aja.
Gimana nih target 2016 kamu udah tercapai semua belum? Salah satu target 2016 ku sih mau lebih rajin posting blog. Tapi apa daya, karena kesibukan luar biasa saya di tahun 2016 ini, saya jadi tidak bisa rajin ngeblog seperti yang diinginkan #alasan #padahalgasibuk2banget 
Nah karena 2016 tinggal sebulan lagi nih, bulan ini targetnya aku akan rajin ngepost blog! Hahaha.
Dan postingan kali ini, aku mau share November empties. Produk- produk skincare dan makeup yang aku habiskan selama bulan November.

Can't believe it's December already! Less than 30 days before new year. Time flies so fast isn't it?
How's your 2016 goal? Have you achieved it all? One of my 2016's goal is to blog more. But.. as you can see by the number of my post each month, I have failed to achieve it. Hahaha.
Just because 2016 is over in less than 30 days, this month I will post more.
This time I am going to share my November Empties. The products I have been finished using in November.
november empties


Wednesday, November 23, 2016

Black Friday Wishlist

Halo semuanya!
Di post kali ini aku mau sharing mengenai wishlistku dalam rangka Black Friday.
Buat yang belum familiar dengan Black Friday, Black Friday adalah salah satu hari paling dinanti di US. Black Friday adalah hari Jumat pertama setelah hari Thanksgiving. Sedangkan hari Thanksgiving sendiri biasanya jatuh pada hari kamis minggu ke-empat di bulan November. Biasanya di US, orang belanja perlengkapan natal pada momen Black Friday dimana hampir semua toko mengadakan sale besar- besaran.

Mungkin momen ini tidak besar di Indonesia, namun banyak pemain e-commerce di manca negara termasuk di Indonesia juga ikut memeriahkan momen ini dengan memberi diskon tambahan.
Nah, kalau aku lagi ngincer untuk ikut PO diskon Sephora nih. Masih bingung mau beli yang mana karena aku punya beberapa wishlist.

Black Friday Wishlist

TOO FACED Merry Kissmas
Sebenarnya brand Too Faced sendiri udah masuk di Sephora Indonesia, tapi kayaknya set yang aku mau ini ga masuk ke sini deh.
TOO FACED Merry Kissmas
Deskripsi
Kisses for every occasion! Have a very Merry Kissmas with four clutch-size tubes of cult-favorite Melted Liquified Long Wear Lipsticks in original, chocolate and matte formulas. Melted Lipstick comfortably coats lips in bursts of intense colour that lasts for hours. The set includes deluxe-sizes of Too Faced best-selling Melted shades in Chihuahua and Fig, plus a mini Melted Matte in Lady Balls and Melted Chocolate in Honey—infused with antioxidant-rich cocoa powder and decadent chocolate aroma.

TARTE Amazonian Clay 12-Hour Full Coverage Foundation SPF15
Kalau brand Tarte sendiri sepertinya memang belum ada di Sephora Indonesia.
TARTE Amazonian Clay 12-Hour Full Coverage Foundation SPF15
Deskripsi
Get 12 hours of flawless coverage with this skin-perfecting, full-coverage formula. Supremely blendable and buildable, it has a weightless texture and is available in a broad range of shades. Whether skin is oily, dry, or combination, Amazonian clay will intuitively adjust to meet and address your skin concerns for makeup that wears better, longer and truer. This revolutionary foundation reduces the appearance of pores, discolorations and imperfections.
Benefits: Full coverage. Blendable and buildable. Lightweight. Paraben-free, sulfate-free and phthalate-free. UVB/UVA SPF 15. Hypoallergenic. Vegan.

URBAN DECAY Naked 3
Masih bingung sih antara palettenya Urban Decay atau Lorac. Will see later.
URBAN DECAY Naked 3
Deskripsi
Dare to get Naked all over again with Urban Decay’s latest shadow palette. Naked3 debuts 12 insanely beautiful rose-hued neutrals in an impressive range of shades—from pale, shimmery pink to deep black with red microglitter—in matte, pearl and metallic finishes. Inspired by founding partner Wende’s memories of pictures taken at sunset, this gorgeous palette recreates the spectacularly flatteirng light of golden hour. Set Contains 12 eyeshadows in Strange (pale pink, matte-satin), Dust (pale metallic pink, shimmer), Burnout (pinky-peach, satin), Limit (dusty rose, matte), Buzz (metallic rose, shimmer), Trick (metallic copper, shimmer), Nooner (pinky-brown, matte), Liar (metallic mauve, shimmer), Factory (pinky-brown, satin), Mugshot (metallic taupe, shimmer), Darkside taupe-mauve, satin), Blackheart (smoky black, matte). Double-ended brush. Housed in a mirrored compact. 4 samples of Eyeshadow Primer Potion.

Nah, kalau kamu udah ada barang incaran dalam rangka diskonan Black Friday belum?

Be friends with me and find me on: 

Love,
nella nelwan indonesian beauty blogger

Tuesday, November 15, 2016

Pentingnya SPF untuk Wajah

Halo semuanya!
Di postingan kali ini aku mau sharing tentang Pentingnya SPF untuk Wajah.
Tau ga sih kalian kalau sinar matahari itu berbahaya untuk kulit kita?
Kenapa? Karena sinar matahari mengandung radiasi UV A, UV B dan UV C. Radiasi ini dapat memicu kanker kulit pada tahapan tertentu. Selain itu, sinar matahari dapat menyebabkan penuaan dini. Terik sinar matahari dalam waktu yang berkepanjangan dapat menyebabkan kulit keriput dan menjadi kasar.

Katanya, sinar UV A dapat memecah struktur kolagen. Hal ini yang menyebabkan kulit menjadi keriput dan hilangnya kemampuan untuk memperbaiki kulit secara alami. Efek yang paling sering terlihat adalah noda hitam atau bintik hitam which is jadi salah satu masalah kulitku saat ini.
pentingnya spf untuk wajah

Nah untuk mencegah itu semua, kalian HARUS, WAJIB menggunakan produk untuk menangkal sinar- sinar jahat itu. Beberapa istilah yang perlu kalian tau dalam pemilihan sunblock: