Sunday, February 17, 2013

Nail Art #1

Hello sweetie.

Now I have like a huge amount of nail polishes because I bought a lot of nail polishes when I went to Korea last month. If you haven't read my haul, you can check it here.

Okay, I feel like I'm in a good mood for doing nail art. And I see that making gradient colors are trending these days.

So I decided to make one :D

I hope my design isn't that bad because it might not look as good as the other nail art I've ever seen.

It's my first trial to my nails :p

Here's the look:



The base color is an nude/peach color which is from The Face Shop color BR802, and the gradient is shimmering pink which is from The Face Shop as well, color PK103. I layered it with transparent top- coat.
I choose the shimmering pink to pop up the color a bit.

I know it is messy here and there, even the gradient not blended very well.
But, I hope you like it. :D

7 comments:

  1. pretty outcome! I don't think its messy at all ^_~ its very lovely =)

    ReplyDelete
  2. Btw , ini merek apa ya ? :D terkesan kaya warna peach gitu ya :o

    Btw , followed your blog , follback ya :3
    Catherine-wjj.blogspot.com

    Xoxo,
    Cath

    ReplyDelete
    Replies
    1. The Face Shop BR802. :)

      Okay. Followed you back.

      Delete
  3. holllaa...

    wah, thanks for the comment on my blog! utk Adult acne, yup, it is common...we do still have those kinda acne once a while...tergantung hormon sih say, kalo emang kulitnya normal2 aja, masa2 acne lewat, yah lewat...as long as you keep your skin clean...tapi kalo jenis kulit oily plus acne prone, tetep aja pasti ada yang nongol, biar uda di usia 30's..jadi perawatannya kudu extra...apalagi yang pores nya gede2 kayak aku...dulu waktu kecil alergi ama diary product until my parents brought me to Japan and i found Yakult ( dulu yakult belum ada di indo nih...) pas minum itu, alergiku jadi berkurang...tapi bekas alerginya ( white head scar ) masih bekas di kulit aku, jadinya rentan banget product or oily residu tinggal di pori2 aku...
    well, yea, bottom line sih, usia berapa pun kalo emang kulitnya rentan jerawat, kudu extra care gitu...=)

    sekarang sih kulitku udah ok, paling pas lagi pms gitu aja, muncul satu2...trus waktu di indo juga kulitku lebih sensitive dibanding pas di US..factor lingkungan plus weather ato air keran juga kali ya..makanya aku sebisanya skip foundie ato primer gitu..paling make cuman di daerah yang kudu di tutupin aja..kudu ati2 pokoke...hihihi...thanks for the comment yaaa...smoga replynya membantu...=)

    PS. Helathy food and lifestyle juga pengaruh..avoid bad ingredients in makeup product. semahal apapun produknya, tapi kalo ga cocok, ya ga cocok...aku nyoba yang paling mahal sampe yang paling murah tetep aja sensitive! hihih...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasih banget penjelasannya :D

      aku juga ngerasanya gitu, pas liburan ke luar, kulitnya jadi mendingan gitu, begitu sampe sini, langsung muncul jerawat2 >.<

      Delete
  4. i am your new follower...hihi..=)

    ReplyDelete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!