Sunday, August 25, 2013

[Review] Innisfree It's Real Tea Tree Mask

Hello girls.
Today I want to review Sheet Mask from Innisfree It's Real Tea Tree Mask. Tea tree mask will help you to soothes your troubled skin. And this brand (Innisfree), use natural ingredients on their products. The mask infused with the blend of herb complex water and ingredients from nature, this real mask adds vitality and energy to your skin.

Sekarang aku mau mereview Innisfree It's Real Tea Tree Mask. Buat yang ga tau guna tea tree, tea tree itu baik digunakan untuk orang yang punya kulit bermasalah, khususnya masalah dengan yang namanya jerawat. Oleh karena itu, tea tree ini baik digunakan untuk orang yang punya masalah kulit berminyak dan berjerawat.

The packaging looks like this:



Before I use this mask:
Well, this mask is the most unique shape I've ever seen. And it also comes with paper like mask while the other brand mask (so far that I've ever tried) come with tissue like mask. And this one also has added part on the eyes area so that you can use it to treat your eyes skin as well by closing your eyes while using it.

Mask dari Innisfree merupakan masker terunik yang pernah aku lihat karena bahannya seperti kertas (tapi ga mudah sobek tentusaja). Mask merek lain yang pernah aku pake, semua teksturnya seperti tissue mittu gitu. Tau kan ya maksudnya? Hehe. Trus, masker ini juga unik bentuknya dimana di bagian mata ada bagian tambahannya yang bisa dipake untuk ngerelax-in mata, jadi makenya sambil tutup mata tentunya.

Sorry, if it's weird photo because I want to show you how the eyes part can be use to treat your eyes skin.
After 15-20 minutes, take it off.
How to use it
1. Apply a sheet of mask to toned face.

2. Leave on for 10 – 20 minutes before tearing off the mask.
3. Gently massage the whole face with fingertips for better absorption.

Pro(s):
  • It makes my skin relax /efeknya terasa banget di kulit aku, bikin relax
  • Doesn't break me out / ga bikin muka aku jerawatan
  • Comes with natural ingredients / mask ini terbuat dari bahan- bahan alami
  • Makes my skin extra baby butt-smooth / masker ini bikin kulitku halus selama berhari- hari
  • Treat my acne and redness well /menyembuhkan jerawat dan kemerahan yang aku punya  
Con(s):
  • Hard to get it here in Indonesia / agak susah didapetin apalagi yang ready stock di online shop

So far, I really love this mask. I think it's my HG sheet mask. It works like wonders to me. What I like the most about this mask is.. it really treat my skin well and my skin becomes smooth for days. I think I might want to purchase another skin care products from Innisfree. I love it.

And will I repurchase? OF COURSE!

Rate: 5 out of 5

Beli di mana? Di sini.
Jangan kuatir lagi untuk susah dapetin produk ini, karena sheet mask ini READY STOCK di Mypa Shop. :)

Also find me on:

3 comments:

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!