Monday, September 30, 2013

[Review] Innisfree It's Real Bija Mask

Happy Monday
Whoaa.. September almost end!
Since I haven't wrote many blog post this month, so today (even though it's Monday, I will post a review).

Selamat hari Senin! Ga kerasa sebentar lagi September bakal berakhir.
Nah, karena bulan September ini aku jarang ngepost di blog, makannya nih Senin2 gini aku ngereview produk. 

The product I will review today is..
Innisfree It's Real Bija Mask.
Well.. what could I say.. I love Innisfree products. That's why my past post it's all about Innisfree :p hahaha
P.S. I'm not affiliate with Innisfree.

Kali ini aku bakal ngereview.. Innisfree It's Real Bija Mask.
Sadar ga sih beberapa review post terakhir semua produknya Innisfree? Tentu aja gara2 aku lagi suka2nya nih sama produk Innisfree. Tenang aja masih ada produk Innisfree yang mau aku review. Salah satunya CC Cream dari Innisfree, jadi pantengin terus blogku ya ;) *maunya* 

Innisfree It’s Real Mask Bija is infused with the blend of herb complex water and ingredients from nature. Enriched with torreya see oil and green complex to target acne skin. It has anti- inflammation effects and helps to improve the formation of new acnes.

Jadi masker ini ditujukan untuk kulit yang bermasalah, apalagi sama yang namanya jerawat.

Well.. Here we go. The product looks like this

Sunday, September 29, 2013

[Review] Innisfree No Sebum Mineral Powder

Hello ladies.
I'm back with another review!
This time the products is.. Innisfree No Sebum Mineral Powder.
I have been loving Innisfree Products lately.
And I have read many good reviews and I think almost all k-beauty gurus and bloggers have been raved about this products.

Halo semuanya. Kali ini aku bakal bikin review lagi nih *ngejar target post gara2 sudah akhir bulan*. Produk yang bakal aku review adalah Innisfree No Sebum Mineral Powder.
Aku lagi suka- sukanya nih nyobain produk produk Innisfree. Dan ini salah satunya. Pertama pengen nyobain ini gara2 aku liat banyak banget beauty gurus sama beauty bloggers suka sama produk ini. Akhirnya penasaran dan pengen coba. 

For those who hasn't know what sebum is, sebum  responsible for keeping the skin and hair moisturized. Sebum produced by the sebaceous gland combines with cells being sloughed off within the hair follicle and "fills up" the hair follicle. When the follicle is "full," the sebum spreads over the skin surface giving the skin an oily appearance. When this process works correctly, the skin is moisturized and remains healthy.
If not enough sebum is produced, the skin is dry. On the other hand, if too much sebum is produced the skin is oily, a condition called seborrhea. If sebum gets trapped in the pores, acne can develop. (definition taken from http://dermatology.about.com/od/glossarys/g/sebum.htm)

Nah, kenapa namanya no-sebum? Pada tau ga nih apa itu sebum? Sebenernya sebum itu minyak di kulit kita, yang bikin kulit sama rambut yang ada di kulit kita sehat. Jadi, sebenernya emang sebum ini penting banget buat kulit kita supaya kulit kita lembab. Tapi.. ini bakal jadi masalah kalau produksi sebum ga cukup buat kulit kita, akibatnya kulit kita bakal kering. Nah, sebaliknya nih, kalau produksi sebum terlalu banyak, akibatnya tau lah ya, kulit kita bakal jadi kilang minyak. Dan kalau jadi kilang minyak alias kulit berminyak, maka resiko bakal jerawatan jadi gede juga.
Nah, langsung liat aja yuk produknya kayak apa.

Let's jump into the review:


Saturday, September 21, 2013

[Review] MUA Undressed Palette

Hi!
It's been a while since I reviewed something on my blog.
Today, I want to share my thoughts on MUA's Undressed Palette. My first palette ever! Well, it's because usually bought quad or trio.

Halloooo. Aneh ga sih kalau aku ngepostnya 2 bahasa gini? Haha.
Udah lama nih ga ngereview produk. Kali ini aku mau ngereview MUA Undressed Pallete. Tau ga? Palette ini disebut2 dupe (shadenya mirip dengan) Urban Decay Naked 1 loohh. Pada tau kan ya UD Palette. Itu loh yang terkenal haha. Harganya sih beda jauh ya. MUA ini cuma seperempat atau seperlimanya UD Naked. 

Here's the look:
I'm sorry, I took it from the MUA's website, simply because mine is broken already since the beginning.

Ini gambar produknya. Gambarnya memang aku ambil dari website official MUA nya karena palette ku sudah jelek. *dari awal udah jelek sih gara2 ada shade yang pecah saat pengiriman*