Monday, September 30, 2013

[Review] Innisfree It's Real Bija Mask

Happy Monday
Whoaa.. September almost end!
Since I haven't wrote many blog post this month, so today (even though it's Monday, I will post a review).

Selamat hari Senin! Ga kerasa sebentar lagi September bakal berakhir.
Nah, karena bulan September ini aku jarang ngepost di blog, makannya nih Senin2 gini aku ngereview produk. 

The product I will review today is..
Innisfree It's Real Bija Mask.
Well.. what could I say.. I love Innisfree products. That's why my past post it's all about Innisfree :p hahaha
P.S. I'm not affiliate with Innisfree.

Kali ini aku bakal ngereview.. Innisfree It's Real Bija Mask.
Sadar ga sih beberapa review post terakhir semua produknya Innisfree? Tentu aja gara2 aku lagi suka2nya nih sama produk Innisfree. Tenang aja masih ada produk Innisfree yang mau aku review. Salah satunya CC Cream dari Innisfree, jadi pantengin terus blogku ya ;) *maunya* 

Innisfree It’s Real Mask Bija is infused with the blend of herb complex water and ingredients from nature. Enriched with torreya see oil and green complex to target acne skin. It has anti- inflammation effects and helps to improve the formation of new acnes.

Jadi masker ini ditujukan untuk kulit yang bermasalah, apalagi sama yang namanya jerawat.

Well.. Here we go. The product looks like this



How to use it
1. Apply a sheet of mask to toned face.

2. Leave on for 10 – 20 minutes before tearing off the mask.
3. Gently massage the whole face with fingertips for better absorption.

Pro(s):
  • It makes my skin relax /efeknya terasa banget di kulit aku, bikin relax
  • Doesn't break me out / ga bikin muka aku jerawatan
  • Comes with natural ingredients / mask ini terbuat dari bahan- bahan alami
Con(s):
  • This one makes my skin oilier :( / bikin kulit aku makin berminyak
  • Feels sticky / terasa lengket
  • Hard to get it here in Indonesia / agak susah didapetin apalagi yang ready stock di online shop

And will I repurchase? I prefer the tea tree one better (which I have reviewed here). Love the tea tree one.

Beli di mana? Di sini.
Jangan kuatir lagi untuk susah dapetin produk ini, karena sheet mask ini READY STOCK di Mypa Shop. :)


Also find me on:

3 comments:

  1. nice review dear =) barely never tried innisfree product =)
    by the way followed you via blog & bloglovin =)
    hope you follow back

    ReplyDelete
  2. Hello Dear,
    Join my 1st giveaway on:
    http://elinivana.blogspot.com

    Love,
    ELIN

    ReplyDelete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!