Saturday, October 12, 2013

[Review] The Face Shop Lovely Me: Ex Pink Cushion blusher #4 Baby Pink

Hello.
I'm back with another review.
This time is Pink Cushion Blusher from The Face Shop. It's part of their Lovely me: ex lines.
It's no 04 pink cushion. It's a beautiful baby pink color.

Halo, balik lagi nih dengan review yang lain.
Kali ini aku mau review Pink Cushion Blusher dari The Face Shop. Ini merupakan bagian dari line mereka yang namanya Lovely me: ex dengan shade #4 pink cushion.

Let's take a look on the product:






The size is super cute plus it has cute mini puff so you won't need to bring your blush brush to apply it. Very travel friendly.
Sizenya yang luccuuk dan mini puffnya yang imut, sangat praktis dibawa kemana- mana. Jadi kamu ga perlu bawa blush brush lagi untuk mengaplikasikan blusher ini.

This blusher has powdery finish, so I think it's good for people who has oily skin. The powder type blush will stay longer on you.
Karena blush ini merupakan blush bertipe bedak, maka blush ini cocok untuk orang yang punya oily skin. Karena blush dengan tipe yang bedak bakal lebih tahan lama di pipi kamu.

And here's the swatch of it:
 When applied on my hand in one swipe:


 On my cheek:

Pretty right?

Summary
Pro(s):
  • Travel Friendly
  • Cute packaging
  • Non fragile package
  • Easy to blend
  • Not that pigmented (since it good for those who are beginners in applying makeup). May be the cons for the one who expert on it.  
  • Contain no shimmer
  • Lovely baby blue-pink shade
Cons(s):
  • Not suitable for medium or dark skin tone (maybe the other color will suits you)
So,
I love this baby pink, non shimmer blusher. It really suits me as a beginner in makeup. I would like to purchase another color of it later.
Aku suka banget warna baby pink ini, dia ga mengandung shimmer sama sekali, jadi full mate. Dan cocok sih buat aku yang memang bener2 pemula, baru belajar2 makeup gitu. Jadi, aku pengen banget beli warna lain dari produk ini.

Btw, I used it on my post Lee Bo Young's I Hear Your Voice Inspired Makeup here.
Disclaimer:
This product was sent to me by yukcoba.in for review purpose. Those my review is based from my honest opinion.

Thanks yukcoba.in for the opportunity.
You can check my post on yukcoba.in here.
Hope you all have a great weekend ^^

Also find me on:

8 comments:

  1. I really love the cute packaging! The blush looks very good on you! :) Great review! =D

    fairywater79@gmail.com

    ReplyDelete
  2. uwaa ini super soft ya warnanya, masuk ke kulit kamu jadinya seger hihi nice review say <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya. soft banget pinknya. ada shade lain yang lebih vibrant sih.

      Delete
  3. Aku ad tp yg plum cushion. Susah banget warnany kuar -,- Fragile packaging menurutku. Jatuh 1x lgsg retak smua hikssss.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. aak. aku malah penasaran mau nyobain warna lainnya. yang plum warnanya juga soft2 gitu ya? pengen yang coral gitu. haha. oiya? jangan sampe jatoh kalo gitu ya >.<

      Delete
  4. saya juga suka banget sama blush yang satu ini , pas banget warnanya di pipi

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaupun kurang pigmented tapi aku juga sukaa :D

      Delete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!