Sunday, February 16, 2014

My Top 5 Favorite Korean Beauty Guru (Youtube)

Hello girls.
Who else love watching makeup tutorial on Youtube? Apparently, I did.
So I want to share my top favorite beauty guru.
Since I love about Korean makeup, I will post about Korean Beauty Guru first.
 
1. Pony Beauty Diary (http://www.youtube.com/insiteTV1)
Who doesn't know Pony? She is one of the famous ulzzang and makeup artist from Korea. She is also writing books about makeup tutorial. Her real name is Park Hye Min. I love her makeup tutorial. I also read her blog but I don't understand a single thing because it is written in korean. But what I love from her channel is.. they have english sub even thou she talks in korean.
Her makeup tutorial suits for teenage or people in their 20s. So I really like it.


2. Beautifymeeh (http://www.youtube.com/user/beautifymeeh)
The second that I like is Angel from beautifymeeh. She is also a Korean who lives in States. I really love watching her videos. The tutorial is easy to understand and the review of makeup products is very clear. I have been her subscriber for years now. She is also has a beauty blog.
Her makeup tutorial suits for teenage or people in their 20-30s.


3. Meejmuse (http://www.youtube.com/user/meejmuse)
She is also a Korean who used to live in Australia. But she recently moved to Korea with her husband. Haha. I always watch her videos. Her channel is not only focusing on Korean products, but also other products as well. But since she moves to Korea, I expect she will do more of Korean products later. She is also very kind. She added me back on G+ when I added her blog. I love her.


4. Sunnydahye (http://www.youtube.com/user/sunnydahye)
I love her videos. Her channel is mainly focused on korean beauty. She is also reviewing korean beauty products. She used to live in Indonesia but recently she moved to the States to study. I love watching her makeup tutorial. It is easy to follow and always looks cute.
Her tutorial would suit for the one in their 20s.


5. Jen (http://www.youtube.com/user/frmheadtotoe)
I know she is a korean, but her beauty channel isn't dedicated to only korean beauty products. She lives in the States and she is reviewing many varieties of products. She also has a blog and makes beauty tutorial. Her tutorial is very clear and I somehow love her voice. I mean it is so clear and makes it really great when she filming her videos.

I subscribed to many other beauty gurus. Maybe I will post another 5 or another type of beauty gurus.


Hallo.
Siapa yang suka nontonin makeup tutorial di Youtube?
Aku suka banget nontonin makeup tutorial. Biasanya adekku juga suka ikutan aku nontonin makeup tutorial. Dan sekarang dia jadi subscribe ke beauty guru di Youtube juga deh. Haha.
Trus biasanya kalau aku nonton 1 beauty guru, dia bakal langsung subscribe juga ke beauty guru yang aku tonton.
Nah, makannya nih aku mau share ke kalian beauty guru favorit aku di Youtube.
Siapa tau bisa jadi rekomendasi kalian buat nonton makeup tutorial.
Karena aku suka banget sama Korean makeup, maka post kali ini bakalan tentang 5 korean beauty guru ya.
Mungkin kalo ada kesempatan lain kali aku bakal ngepost tentang beauty guru yang lain.
 
1. Pony Beauty Diary (http://www.youtube.com/insiteTV1)
Siapa sih yang ga kenal Pony? Nama aslinya Park Hye Min. Dia terkenal sebagai salah satu ulzzangnya Korea. Trus dia juga makeup artist dan penulis buku tentang makeup. Bukunya udah jadi best seller dimana2 loh. Aku sendiri sih belom punya bukunya. Mungkin siapa tau ada yang mau beliin gitu :p haha. Aku suka banget sama makeup tutorialnya. Gampang diikutin. Dia juga punya blog tapi dalam bahasa Korea yang sama sekali aku ga ngerti. Eits tapi jangan salah walaupun di video Youtube dia ngomong pake bahasa Korea, ada subtitle bahasa Inggrisnya. Jadi gampang dimengerti.
Menurutku, style makeupnya bakal cocok banget sama umur 20an.

2. Beautifymeeh (http://www.youtube.com/user/beautifymeeh)
Aku juga suka channelnya Angel dari beautifymeeh. Dia juga punya beauty blog. Aku suka banget nonton tutorialnya dia. Product nya ga terbatas sama produk korea aja sih. Tapi dia lumayan sering ngereview produk Korea. Makeup tutorialnya cocok untuk umur 20-30an.

3. Meejmuse (http://www.youtube.com/user/meejmuse)
Nah beauty guru satu ini juga dari Korea. Aku juga suka sama tutorialnya. Dia baru2 ini pindah ke Korea. Jadi penasaran sama video2 dia selanjutnya. Pasti bakalan banyak produk korea yang di review dan di pake.

4. Sunnydahye (http://www.youtube.com/user/sunnydahye)
Kalo beauty youtuber yang cocok untuk usia 20an. Dia tadinya tinggal di Indonesia loh. Tapi lagi belajar di States sekarang. Aku suka banget sama makeup tutorialnya. Gampang diikutin dan selalu terlihat cute.

5. Jen (http://www.youtube.com/user/frmheadtotoe)
Nah Jen ini juga korean. Tapi dia ga hanya ngereview tentang korean product aja. Dia selalu ngereview banyak macam produk. Rekomended deh. Aku suka banget liat tutorialnya. Suaranya jelas, gambarnya jelas, trus gampang dimengerti. Dia juga pernah bikin makeup tutorial tentang kpop2 gitu.

Nah, semoga membantu ya jadi referensi beauty guru kalian di Youtube.

See you on my next post.

Also find me on:

8 comments:

  1. I did not know Meejmuse!O: Thank you very much for the recommendation!^^)/

    ReplyDelete
    Replies
    1. you should check her out. your welcome :)

      Delete
  2. samaaaa, aku juga suka Jen dan suaranya, walaupun suka sesek napas sendiri kalo dia ngomong cepet dlm satu tarikan napas XD
    Pony bagus, tapi kurang suka, kebanyakan ngomong kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaa. ngomongnya cepet banget tapi tetep suka. hehe.
      tapi pony kan banyak ngasih info. jadi suka juga.

      Delete
  3. thanks for sharing this!
    I've never heard about the others except Jen. We have the same skin type so I enjoy watching her product reviews lol


    xx
    http://felishmichelle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. aku juga suka Pony, lucu, informatif, gampang diikutin dan kesannya profesional gitu video-videonya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaa. videonya juga jelas banget gambarnya jadi sukaa

      Delete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!