Sunday, March 23, 2014

[Review] Masami Shouko Concealer Brush #303

Hello girls.
Today I want to share my thoughts on one of Masami Shouko Brushes.
And it's their Concealer Brush in number 303.
I have had this for over a year now and it still works great.

Here's this baby looks like:
masami shouko concealer brush review



I am not sure whether you can find it outside Indonesia or not. I bought it on department store in Jakarta. They also have website which you can purchase from it but I am not sure either they can ship outside Indonesia or not.

In case you didn't know, Masami Shouko is a Japanese brand. And for Indonesia, the official supplier is Kay Collection. They have a lot of store and counter especially in the department store in Indonesia.

My thoughts,
I love this brushes. It is super soft and does a great job blending my concealer. Sometimes I used it as a foundation brush too :p It is also easy to clean and I have used it a year and it still fine, the brushes still stay as it is.

Pro(s):
  •  Cheap
  •  Good quality
  •  Soft
  •  Does a great job blending my concealer
Con(s):
  • Nothing perhaps
Well, in my personal opinion, this brush is very affordable yet has great quality.
Hope it helps you decide which concealer brush you want to purchase.
Have a good day :)

Hello!
Kali ini aku mau mereview tentang salah satu brush dari Masami Shouko.
Yaitu.. concealer brush nya yang nomor 303.
Aku udah punya brush ini sekitar 1 tahunan dan sampe sekarang pun masih bagus.

Nah bagi yang ga tau, Masami Shouko ini adalah merek Jepang. Dan official suppliernya untuk Indonesia itu Kay Collection. Kamu bisa temuin toko atau counter Kay Collection di department store di sini.

So far sih aku sangat suka dengan brush ini. Halus banget dan bener2 membantu untuk blending concealer aku. Kadang juga aku pake buat apply bb cream sih :p hahaha

Pro(s):
  •  Murah
  •  Kualitasnya bagus
  •  Kuasnya halus
  •  Membantu blending atau apply concealer
Con(s):
  • Ga ada
Menurut aku sih ya, brush ini sangat affordable banget. Harganya lumayan murah. Tapi yang kamu dapetin adalah kualitas bagus untuk brushnya.
Semoga membantu ya reviewku kali ini tentang brush.
Sampai jumpa di post aku yang lain ~

Also find me on:

2 comments:

  1. Halo, apa ada masami shouko japan store? Atau hanya dijual di indonesia?

    ReplyDelete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!