Saturday, April 26, 2014

[Review] D'Eyeko Princess Syahrini in Merak

Hi beauties!
This time I want to share a review about false eyelashes.
It is from D' Eyeko Princess Syahrini line, the type that I got is Merak.
D'Eyeko basically sells premium false eyelashes.
They produce various kind of premium eyelashes made from 100% natural human hair. And one more thing, it’s a handmade.
I have reviewed the Cendrawasih version before (here).

D'Eyeko product range are Basic Series Lashes and Celebrity Line Lashes
And the current Celebrity Line lashes are:
  1. Olga Lydia Lashes
  2. Cherrybelle Lashes
  3. Princess Syahrini Lashes.
And the Princess Syahrini line comes with various lashes like:
  • Surya Kencana
  • Cendrawasih
  • Cakrawala
  • Khatulistiwa
  • Merak.
Let's take a look closer to the products itself:



On the back of the packaging, they inform how to use a false eyelashes.
Which is very helpful since I don't usually wear false eyelashes.

Closer look of the false eyelashes

This come with the false eyelashes glue.
Which is very handy since you don't have to purchase the glue separatedly.
And in my opinion, the glue has good quality since it will turns into blue-ish black once it dries.

Detail of the false eyelashes:

Isn't this lashes gorgeous?

Summary
Pro(s):
  • Great quality
  • Can be used many times
  • Comes with a glue
  • The lashes looks natural
  • Not that expensive
  • Can be use everyday
Con(s):
  • Nothing?
So,
I love this eyelashes. It so soft and the "hair" looks natural. I mean, it doesn't really look like a fake eyelashes. Not like the Cendrawasih version, I think this Merak version can be use in everyday basis.

I made a look with this eyelashes but I forgot where I save it -_-


Halo cantik!
Kali ini aku mau mereview tentang bulu mata palsu.
Dari D' Eyeko Princess Syahrini , tipenya Merak.
D'Eyeko menjual bulu mata palsu premium.
Dan mereka menjual berbagai macam bulumata palsu yang terbuat dari 100% rambut manusia. Dan yang paling penting, semuanya handmade.
Aku udah review versi Cendrawasihnya. Bisa dicek disini kalau belum baca.

Produknya D'Eyeko ada berbagai macam, yaitu Basic Series Lashes dan Celebrity Line Lashes
Untuk line para selebriti, yang aku tau ada:
  1. Olga Lydia Lashes
  2. Cherrybelle Lashes
  3. Princess Syahrini Lashes.
Kalau untuk serinya Princess Syahrini, ada 5 macam yaitu:
  • Surya Kencana
  • Cendrawasih
  • Cakrawala
  • Khatulistiwa
  • Merak.
Nah, dibelakang boks nya sendiri ada cara menggunakan bulu mata palsu.
Cocok banget nih buat pemula kayak aku. Soalnya aku ga biasa pake bulu mata palsu.

Dan di packagingnya pun, udah ada lem bulumatanya juga.
Jadi ga perlu lagi beli lemnya. Udah sepaket :D
Dan ga perlu takut, lemnya bagus kok. Emang kelihatanya warnanya putih, tapi nanti dia bakal berubah warna jadi biru-hitam gitu.

Summary
Pro(s):
  • Kualitasnya bagus
  • Dapat dipake berulang kali
  • Udah sepaket sama lem bulumata
  • Keliatan natural banget
  • Harganya pun ga terlalu mahal
  • Bisa dipake sehari- hari
Con(s):
  • Ga ada?
So,
Secara keseluruhan aku suka sama bulumata ini. Halus banget dan ga kerasa nyangkut atau berat dipakenya. Pokoknya keliatan natural banget deh. Ga kayak versi Cendrawasih, menurut aku yang Merak ini bisa dipake sehari- hari.

Sekian dulu review dari aku ya :)
Sampe ketemu di postingan aku selanjutnya.

Disclaimer
Produk ini dikirimkan untuk D'Eyeko untuk review. Tetapi postingan ini dibuat berdasarkan murni pengalaman aku.


Also find me on:

No comments:

Post a Comment

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!