Thursday, April 24, 2014

[Review] Etude House Color Lips Fit #PK003 Fantasy Fit Pink

Hello beauties!
How are you today?
Today I want to share my review on Etude House newest collection which is Etude House Color Lips Fit.
I got mine in PK003 Fantasy Fit Pink.

Here's the packaging looks like:

[에뛰드 하우스] 컬러 립스핏

Claims:
This is a revolutionary liquid type lipstick that moistly glides onto lips with its vivid color and finishes off with a weightless powdery texture.



Directions:
  1. Shake well before use.
  2. Apply smoothly with tip. Lightly dab onto center of the lips for gradation. Delicately apply for full color.
  3. Apply a layer of Color Lips-fit WH901 after color for moist gloss.



Full color range swatches:

 Applied on my lips:


Summary
Pro(s):
  •  Pigmented
  •  Easy to blend
  •  Smell nice
  •  Great amount of products
  •  Feels smooth after it dries
  •  Nice matte finish
Con(s):
  •  Not recommended for those who has dry lips
So,
Overall, I love this products. I love the color I choose. It perfectly matches my skin tone. For people who has darker skin tone than mine, I don't think this shade would be great for you. In my opinion, this shade is for people who has lighter skin tone. This would look pale on people who has darker skin tone. What I love is it is very pigmented, and glides on easily. Easy to blend. And feel smooth on my lips. This leave a nice stain tint after it disappear.

I heard that the real color is lighter than the advertisement color. So, I recommend you to browse reviews on what color you want to get.
Hope it helps.
Have a great day.

Where to buy (Indonesia)?
Mypa Shop
Facebook: www.facebook.com/mypashop
Instagram: www.instagram.com/mypashop
Line: mypashop



Hello beauties!
How are you today?
Today I want to share my review on Etude House newest collection which is Etude House Color Lips Fit.
I got mine in PK003 Fantasy Fit Pink.

Summary
Pro(s):
  •  Pigmented
  •  Mudah dibaurkan
  •  Wanginya enak
  •  Isinya lumayan banyak
  •  Setelah kering, bibirnya jadi terasa halus
  •  Matte finish
Con(s):
  •  Ga rekomen buat yang bibirnya kering
So,
Sebenernya aku pas pertama punya ini, ga begitu suka. Tapi setelah latihan cara applynya, jadi suka. Hehe. Aku suka warna PK003 ini. Menurutku oke banget buat skin tone aku. Tapi sayangnya, aku ga rekomendasiin buat orang yang skin tonenya lebih gelap dari aku. Soalnya warnanya termasuk muda gitu, takutnya kalo dipake orang yang skin tonenya lebih gelap, jadinya pucat pale gitu. Buat yang skin tonenya agak gelap, aku rekomen warna yang lebih gelap juga. Yang aku suka dari produk ini adalah pigmentasinya. Bener2 pigmented. Tapi agak kurang tahan lama sih. Gampang dibaurkan. Dan kalau ilang, masih ninggalin nice stain di bibir aku.

Aku udah lihat dari beberapa blogger yang udah ngereview produk ini, kalo produk aslinya tuh lebih muda daripada yang ada di advertisementnya. Jadi buat kalian yang mau cobain warna lain, lebih baik browsing reviewnya dulu aja.
Semoga membantu.

Where to buy (Indonesia)?
Mypa Shop
Facebook: www.facebook.com/mypashop
Instagram: www.instagram.com/mypashop
Line: mypashop

Applied 2 layer of the products and suddenly it became so much darker than before + flash light.



Also find me on:

5 comments:

  1. wahhh pas yg d swatch bibir aja, warnanya mirip yg pk001 d aku. tp d foto trakir km, br deh kliatan ky d foto iklannya :D
    cakep warnanya Nel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaaa. aku suka warnanya. tapi makenya agak susah awalnya. hehe. aku makenya tipis2 jadi warnanya keliatan muda :D

      Delete
  2. kalo 2 layer baru kayak swatch yg di promotional imagenya ya.. aku pengen cobain ni lips fit, ragu2 mau ambil shade yg sama ma kamu, takut terlalu gonjreng. tp ternyata 1 layer aja bisa kalem jg warnanya.. :D nice review!

    xx
    vina
    pinapina.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaaa. padahal kalo dilihat langsung, warnanya gonjreng, tapi entah kenapa giliran aku pake dia jadi soft warnanya.

      Delete
  3. aku biasa pakai lipbalm banyak sebelum pakai produk ini krn suka bikin bibir kering ;)

    ReplyDelete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!