Friday, May 30, 2014

Clio Peripera Newest Collection 2014 ft Disney Frozen | [페리페라] <겨울왕국 한정판>

Hello guys.
I know I have not updated my blog in a while.
But today, I want to update my blog because I am too excited since I found out Clio Peripera has released they newest collection featuring Disney Frozen!
Do you like Anna's Look? Or Elsa's?
Yes, let us take a look at the entire collection:



Thursday, May 29, 2014

WAKUWAKU JAPAN - The Great White Tower

Hallo!
Kali ini aku mau posting tentang WAKUWAKU JAPAN lagi nih.
Buat yang belum tau WAKUWAKU JAPAN, bisa baca postingan aku sebelumnya disini, disini, dan disini.

Kalo dipostingan sebelumnya aku ga pernah bahas tentang J-Drama (Dorama), kali ini aku mau bahas tentang Drama yang ditayangin di WAKUWAKU JAPAN. Judulnya The Great White Tower.



Aku selalu suka nonton serial atau film yang bertema dokter atau medical2 gitu. Menurutku interesting aja untuk tau dunia medis seperti apa. Bukan konfliknya sih yang bikin penasaran, tapi lebih ke masalah2 medisnya yang seru dan kayaknya menantang. Walalupun aku sendiri bukan dokter dan ga tertarik sama sekali untuk terjun ke bidang kedokteran. Waktu itu pas mau masuk kuliah pernah di tawarin di salah satu universitas swasta, mau masuk jurusan kedokteran mereka ga. And I said NO. Haha.

This human drama revolves around 2 doctors. One pursues stronger power and the other put patients first. People's weakness and the modern medical science's problems can be seen through this piece.

Sunday, May 18, 2014

[Review] Etude House Color Lips Fit PK001 Magical Fit Pink | [에뛰드 하우스] 컬러 립스핏

Hello beauties!
How are you today?
Notice how I have been disappear and not posting as much as usual? It is because I am so busy doing my thesis. And I am in a tight deadline. So, you will not seeing my blog update much often probably until July. Sorry in advance.
Well, 
Today I want to share my review on Etude House Color Lips Fit.
I got mine in PK001 Magical Fit Pink. I have reviewed the PK003 which is Fantasy Fit Pink here.

Here's the packaging looks like:

[에뛰드 하우스] 컬러 립스핏

Claims:
This is a revolutionary liquid type lipstick that moistly glides onto lips with its vivid color and finishes off with a weightless powdery texture.

Saturday, May 10, 2014

WAKUWAKU JAPAN - Taste of Hometown

Hallo!
Kali ini aku mau posting tentang WAKUWAKU JAPAN lagi nih.
Buat yang belum tau WAKUWAKU JAPAN, bisa baca postingan aku sebelumnya disini, disini, dan disini.

Di postingan yang sebelum ini aku udah bahas tentang acara yang namanya Basics of the dish - The Great 100 recipes. Dan yang seperti aku udah bilang sebelumnya, acara ini cuma ada 33 episode dan sekarang udah selesai.
Kali ini, aku mau bahas tentang acara yang menggantikan si Basics of the dish - The Great 100 recipes, yaitu Taste of Hometown.



Acara ini bakal ngajarin kalian cara masak makanan Jepang! Kalian ga perlu lagi berpikiran kalau makan makanan Jepang yang enak harus ke Jepangnya langsung, atau makanan Jepang yang enak cuma bisa dimasak sama orang Jepang aja. Sekarang, kalian bisa masak sendiri di rumah. Kalau lagi pengen makanan Jepang nih ya, ga perlu lagi pergi ke restaurant Jepang. Tinggal beli aja bahan2nya dan masak sendiri.

Friday, May 9, 2014

My Most Popular Post on April

Hello guys.
I want to share my most popular blog post on April.
In case you haven't read it, you can click the title below.

1. Review on Skin Food Black Sugar Wash Off Mask


2. Review on Etude House Color Lips Fit in PK003 Fantasy Pink

 
3. Review on Etude House Precious Mineral BB Cream Cotton Fit in W13


4. Review on Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask


5. Review on The Face Shop Face It Aura CC Cream


See you on my next post.
Have a great day!


Hallo semuanya.
Kali ini aku mau share postingan aku yang paling populer di Bulan April kemarin.
Kalau kalau aja nih pada belum baca dan mau baca, bisa langsung klik aja judulnya.


Also find me on:

Sunday, May 4, 2014

[Review] Holika Holika Peach Girl BB Cream in Light Beige

안녕하세요!
Annyeonghaseyo ~
Today I am going to review a BB Cream that I got from Cosmekita Launching Party.
It is from Holika Holika Peach Girl BB Cream SPF 37 PA ++.
If you haven't read how fun the Cosmekita Launching Party was, you can read it (here).
I also have reviewed the first and second goodies that I received here and here.

Without further due, let's take a look at the packaging:

Yup ~ the cap contains cheek and lip cream, and a mini mirror!

Saturday, May 3, 2014

[Review] Make Over Trivia Eyeshadow : Emperor Brown

Hello all!
Today I am going to review another local product.
This time is from Make Over.
I got their Trivia Eyeshadow in Emperor Brown from Cosmekita Launching Event.
I have reviewed the first goodies that I got (here).
And to read how fun the event was, you can read it (here).

I have been wanting to try Make Over products since a long time ago. I have seen a lot of good reviews on it, but I haven't managed to stop by at their counter. And lucky me, when I went to Cosmekita, they gave me this Make Over Trivia Eyeshadow to try. Yeiiiyyyy.

Here's the products looks like:

You need fun in your beauty routine. Be creative with these 3 eye shadow colours and get ready to dazzle with your vivid style.

Friday, May 2, 2014

[Review] Bathe: Antiseptic Hand Wash Tea Tree Mint Scent

Hello beauties.
Today I am going to share my thoughts on Antiseptic Hand Wash from Bathe.
If you didn't know Bathe Brands, basically it is a local (Indonesian products) made in Bali.
I got this from Cosmekita Event last week.
Read how fun the event was (here).

Here's the products looks like:

Rapid cleansing antiseptic hand wash blends tea tree essential oil with doublemint action (spearmint + peppermint) + aloe vera. These all- natural defenders are antibacterial, antifungal + antiseptic.

Taken from their website:
Beyond back to basics gets stylish without the fuss. Who says bath products have to be serious to be good? But it's not just about what bathe does — it's about creating genuine smiles, instant quick fixes, zingy wake-me-ups and soothing calm-me-downs. In essence, it's about how bathe makes you FEEL.

Directions:
Drip dollop into palm. Rub palms together briskly to condition your delicate digits. Rinse. For germaphobes, repeat over.

Thursday, May 1, 2014

[Event] Cosmekita Launching Party

Haloo.
Kali ini aku mau share nih tentang Cosmekita launching event.
Ini pertama kalinya aku ikutan event sebagai beauty blogger loh.
Aku banyak ketemu beauty blogger yang kece2 dan dapet temen baru disana.
Maaf kalau engga sempat kenalan atau nyapa semuanya, aku masih malu2 :p mungkin kalau ada kesempatan, pengen banget kenalan sama yang lainnya.

Taken from Cosmekita Facebook Page
Oh ya, spesial terima kasih buat Sanny Lie (PR dari Cosmekita) yang udah ngundang aku. Aku seneng banget bisa datang ke acara ini.

Buat yang belum tau, apa itu cosmekita, aku jelasin dulu ya.

Cosmekita adalah sebuah situs gabungan untuk komunitas kecantikan yang didukung oleh Blogger, User, Toko online, dan Vendor. Di Cosmekita, kami mengumpulkan seluruh katalog produk sehingga memudahkan pencarian produk, serta kamu bisa mengikuti para beauty blogger favorit kamu dan juga mengikuti artikel2 khusus yang ditulis oleh tim Cosmekita yang berguna buat kamu. Selain itu, kamu yang menjadi user di Cosmekita juga bisa ikutan member komentar dan mereview produk, serta sharing pengalaman mengenai produk2 kecantikan yang sudah dipakai, dan mari bergabung perluas komunitas dan sharing informasi dengan konsep COSMEKITA, yaitu “Create, Beauty, Together“.