Saturday, September 27, 2014

[Review] Aritaum Honey Melting Tint No 7 Coral Candy

Hello gorgeous!
Today I am going to review the most well- known product from Aritaum.
Yes, it is Aritaum Honey Melting Tint.
I have seen tons of beauty blogger raving about this products and I can't help my self to try one of them.

Let's take a look on the packaging

Information
Brand Aritaum/ 아리따움
Products name Honey Melting Tint/ 허니 멜팅 틴트
Color No 7 Coral Candy/  07호코랄 캔디[발랄]
This color claims to be for a youthful look
Contain 4g
Available in 16 shades
Price 8000 KRW
As soon as it touches the lips, it melts immediately. Nutritional formula with natural honey melting ingredients derived tint color lasts for a long time the day / night  (입술에 닿자마자 녹는 듯 발리는 고영양 허니 멜팅 포뮬러와 천연유래 틴트 성분으로 장시간 발색 지속 낮/밤 )



They originally came out with 10 shades but recently they added 6 more colors this summer.

Adv:

What I like:
  • Pigmented
  • Vivid color
  • Moisturizes lips/ not drying
  • Creamy
  • Not sticky
  • Light weight
  • Smells good
  • Doesn't taste anything if you "accidentally lick" it
What I dislike:
  • Not long lasting but did stain a bit on your lips
  • Transferring
So,
This one has been my favorite go to lip tint so far. The color is vibrant yet so wearable. What I love is it is great for dry lips and feels light weight. What I didn't like is it did transfer to straw, glass, etc and the color will gone after you eat. But I don't know I just fell in love with this product. In fact, I have purchased another color from Summer Collection.


Have you tried this product?

***
Halo!
Kali ini aku mau review salah satu produk yang ngehits bingits nih dari Aritaum.
Udah pada tau dong pasti?
Yap. Aritaum Honey Melting Tint.
Punyaku adalah warna nomor 7 yaitu coral candy.

Yang aku suka:
  • Pigmentasinya bagus
  • Warnanya keluar banget
  • Ga bikin bibir kering, malah ngelembabin bibir
  • Teksturnya creamy
  • Ga lengket
  • Ringan di bibir
  • Wangiiiii
  • Ga ada rasa apa2 kalo ga sengaja ke jilat produknya
Yang aku kurang suka:
  • Ga begitu tahan lama, tapi ninggalin warna kok di bibir
  • Bakal transfer ke segala benda yang menyentuh bibir misalnya sedotan, gelas, dll\
Jadi,
Produk ini jadi lip tint favorit aku sekarang ini. Aku pake buat pergi kemana2. Warnanya kece banget dan bisa buat natural look maupun bold look. Dan yang oke lagi, dia ga bikin bibir kering dan ringan dipakenya. Yang aku kurang suka sih dia transferring gitu ke gelas atau sedotan. Dan kalo habis makan, warnanya akan hilang. Tapi aku suka banget kok sama produk ini. Malah aku udah beli warna dari koleksi summernya. Hahaha.

Semoga review ku membantu ya.


Be friends with me and find me on: 

Love,

4 comments:

  1. Nice reviews , nella !


    xoxo,
    dea
    www.andreahamdan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. warnanya bagus, tapi kok kalo dipake gak se-bold yang digambar yahhh..

    Beauty Appetite
    Join My International Giveaway

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin modelnya pake berlapis2 gitu :D kalo aku sendiri prefer 1 or 2 layer aja soalnya ga suka bold lips.

      Delete
  3. warnanya bagus, cocok banget sama kamu XD

    ReplyDelete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!