Saturday, October 4, 2014

[Review] Tony Moly Backstage Gel Eyeliner #1 Black

Hello gorgeous.
Finally I will review one of my favorite eyeliner.
It is from Tony Moly called Backstage Gel Eyeliner.
Many beauty bloggers have been raving about this products and I should try it.
I have this for almost a year now and to be honest, this post has been on my draft for a while. Haha.

Let's take a look at the packaging:
Information
Brand Tony Moly/ 토니모리
Products name Backstage Gel Eyeliner/ 백젤 아이라이너_롱브러쉬
Color No 1 Black/ 1호 블랙
Contain 4g
Available in 8 shades
Price 8500 KRW

Ingredients:
Black iron oxide (CI 77499), Tree methyl siloxy silicate, cyclopenta siloxane, isododecane, cyclohexanone siloxane, ceresin, caprylic rilme chikon, Talc, Ultramarine (CI 77007), silica silyl acrylate, distearate dimonium HL light, the tree ruffle Reel Talk Chicago silane, propylene carbonate, macadamia seed oil, grape seed oil, tea BH, butyl paraben 
흑색산화철 (CI 77499), 트리메칠실록시실리케이트, 사이클로펜타실록산, 이소도데칸, 사이클로헥사실록산, 세레신, 카프릴릴메치콘, 탈크, 울트라마린 (CI 77007), 실리카실릴레이트, 디스테아디모늄헥토라이트, 트리에톡시카프릴릴실란, 프로필렌카보네이트, 마카다미아씨오일, 포도씨오일, 비에이치티, 부틸파라벤


Yap. It comes with a brush which attached on the cap. Very handy.



Swatch:
What I like:
  • Pigmented
  • Creamy texture
  • Last all day
  • Travel friendly since the brush is attached to the packaging
  • Great color selection
  • Waterproof
What I dislike:
  • Will smudge at the end of the day (but not bad)
So,
This one is my first gel eyeliner I have ever had. I love this eyeliner. It has black jet color, very creamy, and easy to use. Glides on easily, waterproof and smudge proof. I know I said earlier that this eyeliner does smudge at the end of the day. But I personally think it was okay and the smudge isn't bad at all. I use this from the morning till evening and it still stays on really well. A little tips: you have to make sure the brush is clean from the previous use eyeliner so that it glides easier. If you use uncleaned brush, the dry patch eyeliner will make the eyeliner crumble on your lids.

Hope my review is helpful.
See you on my next post.
***
Halo!
Kali ini aku mau review salah satu produk yang ngehits dari Tony Moly.
Yaitu Tony Moly Backstage Gel Eyeliner.
Sebenernya ngehits nya udah lama sih.. dan aku juga punya ini udah lama, hampir 1 tahun gitu lah. Hahaha.
Trus udah lama juga fotonya ada di draft, cuma males nulis reviewnya aja. Haha :p

Yang aku suka:
  • Pigmentasinya bagus
  • Warnanya keluar banget
  • Teksturnya creamy
  • Tahan lama
  • Gampang dibawa kemana2 soalnya udah ada brush nya juga
  • Pilihan warnanya juga lumayan, ada 8 warna
  • Waterproof
Yang aku kurang suka:
  • Bakal ngesmudge sih dibawah mata, tapi itupun kalo dipake bener2 dari pagi sampe malem dan ga parah kok ngesmudge nya.
Jadi,
Aku suka banget sama eyeliner ini. Gel eyeliner pertama yang aku coba. Yang aku suka sih, warnanya bener2 hitam. Jet black. Trus karena teksturnya creamy, bener2 gampang dipakenya. Warnanya bagus, harganya bagus, tahan lama, waterproof, dan smudge proof. Emang sih aku bilang kekurangannya di akhir hari dia bakal ngesmudge dibawah mata, tapi buat aku sih itu gapapa. Soalnya emang udah dipake bener2 seharian dari pagi sampe malem. Dan dia tetep bagus. Sedikit tips aja, untuk pake gel eyeliner, pastiin brush yang kamu gunakan itu bersih, ga ada sisa2 eyeliner dari yang sebelumnya. Soalnya kalau kamu pake brush yang kotor, sisa2 eyeliner bekas pake sebelumnya itu kan jadi kering, dan keringnya itu akan bercampur dengan eyeliner yang baru dan bakal bikin eyelinernya pas di pake menggumpal. Jadi ga bagus gitu kalo dipake. Makannya pastiin brush kamu bersih ya. Ini juga akan membantu life span/ masa pake gel eyeliner aku.
Aku udah pake ini hampir 1 tahun dan masih creamy kok eyelinernya. Ga kering sama sekali.

Kalo ga salah harga di counter Tony Moly Indonesia Rp 110.000,- di online shop juga antara Rp 90.000 sampai 100.000 untuk Backstage Gel Eyeliner ini.

Semoga review aku membantu ya.
Sampai jumpa di post selanjutnya.

Be friends with me and find me on: 

Love,

No comments:

Post a Comment

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!