Saturday, January 10, 2015

[Review] Innisfree Melting Lip Balm No 6

Hi everyone!
I know it's been a while since I post something on my blog.
Today, I am going to review my favorite lip balm ever.
It's Innisfree Mineral Melting Lip Balm.
Actually I have reviewed this before here.
Last time I got it in number 4.
This one is number 6.

The packaging looks like this.

INFORMATION
Brand Innisfree/ 이니스프리
Products name Melting Lip Balm/ 멜팅 립밤
Contain 3.5 gr
Price KRW 6,000
6 color available, 2 uncolored care, and 1 for men


DESCRIPTION
Colored lip balm that makes your lips moisturized and lively

PACKAGING 
It comes in a plastic tube. No box. But there is label on it to make sure it is new.

TEXTURE & SCENT
The texture of this product after applied is lightweight and not sticky. Smells good, not to overpower.



What I like:
  • didn't leave a sticky feeling
  • feels lightweight
  • long lasting
  • travel friendly
  • very moisturizing
What I don't like:
  • The color is not that pigmented











So,
I really like this lip balm. I have bought my 3rd sticks so far. That describe how much I like this product. Very moisturizing, I applied it whenever my lips feels dry, it immediately moisten up my lips. The color itself is super sheer. I do recommend this for those who has dry lips because it is so good.

Price IDR 95,000

Mypa Shop
website: http://www.facebook.com/mypashop or http://www.instagram.com/mypashop
line: mypashop
wa/ sms: 08176541874

This item is sent to me for review purpose, but all of my thoughts above are my honest opinion.
Hope my review helps you.
See you on my next post.

***
Halo!
Aku mau review produk Innisfree Mineral Melting Lip Balm.
Sebenernya aku udah pernah review produk ini disini.
Tapi waktu itu aku punya yang nomor 4.
Sekarang aku punya yang nomor 6.

Yang aku suka dari produk ini:
  • ga lengket
  • ringan
  • baunya enak
  • bisa dibawa kemana2 (untuk traveling)
  • bikin bibir lembab
  • tahan lama
Kekurangannya:
  • Warnanya ga terlalu pigmented
Jadi,
Aku suka banget sama lip balm ini. Walaupun expect nya dia lebih pigmented jadi warnanya lebih keluar, tapi dia bener2 nyembuhin bibir kering aku. Kalau bibir kering, pake ini langsung deh lembab dan halus. Ga lengket juga lagi dipakenya. Dan walaupun aku pake buat makan, lembabnya itu masih nempel tanpa bikin bibir lengket. Suka banget deh sama lip balm ini.

Harganya IDR 95,000

Mypa Shop
website: http://www.facebook.com/mypashop or http://www.instagram.com/mypashop
line: mypashop
wa/ sms: 08176541874

Produk ini dikirim ke aku untuk keperluan review, tapi semua pendapatku diatas berdasarkan pengalaman aku yang sebenernya. Sponsorship ini tidak akan mempengaruhi pendapat aku.

Semoga review ku membantu ya.


Be friends with me and find me on: 

Love,
nella nelwan indonesian beauty blogger

4 comments:

  1. untuk lipbalm aku lebi suka yg ga ada warna sihhh... sayangnya ini berwarna smua ya >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaa. tapi warnanya ga gitu keliatan sih ce.

      Delete
  2. Kalo dibandingin, bagus mana ini sama punya Maybelline?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku sih lebih suka punya innisfree ini :)

      Delete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!