Monday, July 13, 2015

[Review] Laneige Water Sleeping Pack Ex

Hi gorgeous!
Today I want to share my current favorite sleeping mask.
It is Laneige Water Sleeping Pack_EX.
This is my first sleeping mask that I have ever tried.

Let's take a look at the packaging below:
laneige water sleeping pack ex review

INFORMATION
Brand Laneige/ 라네즈
Products name Water Sleeping Pack EX/ 워터 슬리핑팩
Contain 80ml

laneige water sleeping pack ex opinion

CLAIM
Night time skin transmission (permeability) shows higher rate than the one in the day time.

IINGREDIENTS
laneige sleeping pack review

HOW TO APPLY
Applying it right before sleep time, the best state for the skin transmission according to the skin circadian rhythm, maximizes the efficiency of overnight water supply.
• After toner and emulsion, apply evenly across face
• After product is absorbed completely, leave treatment overnight and rinse off in the morning
• Use once or twice a week
laneige korean beauty blogger

BENEFITS
With containing the Snow Water, it helps to keep your skin look more crystal clear and vitalized.
  • Antioxidant effect of Hunza Apricot Extracts helps brighten skin tone evenly by removing harmful oxygen and purifying skin.
  • Recoverine from Chestnuts promotes turnovers of horny layers to remove dead cells away for vigorous water supply and sleek skin texture.
  • An aromatic essence compound exclusively developed by AMOREPACIFIC, Sleepscent™(Patent application No. 10-2009-0043726), helps to relax your mind and body and derive for a good sleep. A good sleep effect allowing sufficient relaxation eventually reinforces skin restoration for healthier skin condition. Essential oils from Orange Flower, Rose, Ylang Ylang, Sandal Wood etc. are contained in the Sleepscent™.
  • Light gel-type texture without stickiness but moisture leaves you a comfortable sleep.
nellanelwan review for laneige

beli laneige original

What I like:
  • smells refreshing and calming
  • easy to blend
  • absorbing fast into the skin
  • doesn't feel sticky
  • moisturized but doesn't feel oily
  • makes my skin feels great the next morning
  • makes my skin supple
  • comes with spatula
What I don't like:
  • nothing
So,
I have heard nothing but a great thing about this sleeping mask from Laneige. But I was quite hesitant at first to get it because it was quite expensive. But after I tried it by myself. I can say that it is super worthed for the money and the quality you get. First thing I love is the scent. It smells refreshing and calming. I can sniff this all day if I could. Do you know the feeling you get when you put moisturizer at night and you get oily face the next morning? You wouldn't experience that with Laneige Water Sleeping Pack. It absorb quickly and doesn't feel sticky. The next morning, I will woke up with supple skin and doesn't feel oily at all. I used it whenever I feel my skin is dry. And it will instantly moisturized my skin.

***
Halo!
Kali ini aku mau mereview Laneige Water Sleeping Pack_EX.
Ini adalah kali pertama aku mencoba memakai Sleeping Mask.

Yang aku suka dari produk ini:
  • wanginya enak
  • gampang dibaurkan
  • cepat meresap ke kulit
  • ga lengket di kulit
  • melembabkan kulit
  • kulit serasa kenyal di pagi hari
Kekurangannya:
  • tidak ada!
Jadi,
Aku telah membaca banyak review mengenai Laneige Water Sleeping Pack EX ini. Tapi aku awalnya cukup ragu- ragu ingin mencoba produk ini karena harganya yang cukup mahal. Apalagi untuk ukuran kantong anak kuliahan. Tetapi setelah aku mencoba produk ini, aku bisa bilang kalau harga memang ga bohong. Kualitasnya oke banget. Yang pertama aku suka dari sleeping mask ini adalah wanginya. Enak banget wanginya. Kamu pernah ngerasain ga kalau pakai pelembab di malam hari namun keesokan harinya kulit malah berminyak? Masalah itu ga bakal kamu temuin deh kalau kamu menggunakan sleeping mask dari Laneige ini. Produk nya meresap ke kulit dengan cepat dan ga bikin kulit lengket. Keesokan paginya kulitmu bakal terasa kenyal dan lembab. Aku selalu menggunakan sleeping mask ini 1 atau 2 kali seminggu atau saat dimana aku merasa kulit wajahku sangat kering. Produk ini sangat membantu mengembalikan kelembapan wajahku.

Oiya, harga produk Laneige Water Sleeping Pack Ex di counter resmi Indonesia Rp 310.000,-. Kamu bisa mendapatkan harga yang lebih murah di online shop yang memang bekerja sama dengan Laneige Indonesia seperti Lazada atau Luxola. Aku membeli produk ini sebesar Rp 217.000 di Lazada (setelah diskon 30%).

Have you ever tried this product?
See you on my next review.

Be friends with me and find me on: 

Love,
nella nelwan indonesian beauty blogger

5 comments:

  1. tapi kalo di kulit berminyak bakalan kasih trouble gak yah, hmmm daku selalu takut nyobain leneige...
    Btw, daku baru nulis lho, main yah :D
    by BULEIPOTAN BLOG ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menjawab nich, kulit aku tuch minyakan. tapi aku suka banget sama yang ini. Sbenarnya produk Lenaige itu lebih ke arah ngasih kelembaban ke kulit kamu, bukan berarti bikin kulit kamu makin oily kok. ^^

      Delete
  2. This happens to be my holy grail sleeping pack although I am curious to try their latest one. :)

    ReplyDelete
  3. Aku juga lagi pake ini! :D

    Baru inget kalo ini produk cuma dipake seminggu 2x aja ya, aku makenya tiap malem hahaha! Hasilnya juga cukup lumayan sih dan nggak bikin kulitku jadi oily parah meski jenis kulitku combo-oily.

    Aku pake yang mini size 20ml kalo ga salah. Pertimbangan harga juga sih karena takut udah beli mahal-mahal tapi hasilnya so-so. Sejauh ini hasilnya belum yang wow banget di aku :)

    ReplyDelete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!