Wednesday, August 26, 2015

[Review] Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire

Hello all!
It's been a while since I post a review on my blog.
Today I want to share my opinion about Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire.
I recently finished my current cleansing cream which is from Nature Republic.
Promised you I will write a review on that too.
I have been reading nothing but good review about this cleansing water.
That's why I decided to try get one in small version (100ml).

Let's take a look at the packaging:



Description
A BIODERMA innovation, Sensibio H2O gently cleanses and removes makeup from face and eyes. The micelles contained in its formula effectively micro-emulsify impurities while maintaining the cutaneous balance. Soothing active ingredients prevent the skin feeling irritated. Excellent cutaneous and ocular tolerance.

Benefit
Paraben-free, Alcohol-free, Mineral Oil-free, Fragrance-free, Non rinse

Ingredients
Water (Aqua), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Cetrimonium Bromide.


Volume: 100ml, 250ml, 500ml.

Country of Origin: France Must be used within 12 Months after opening

Directions
Soak a cotton pad. Cleanse/remove make-up and dry gently.

What I like:
  • Easy to use
  • Doesn't sting your skin or eyes
  • Done a great job cleaning my face
  • Doesn't leave sticky feeling
  • Fragrance-free formula
  • Alcohol-free
  • Paraben-free
  • Can be used to remove waterproof make up
  • Sturdy packaging
  • Available in many sizes
  • Time saver (especially at night)
  • doesn’t leave my skin too tight or stripped
What I don't like:
  • Expensive
So,
This Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire is totally worth the hype! It does a great job removing dirt and makeup on my face. It doesn't leave sticky feeling nor doesn't make my skin oily afterwards. Have you experienced using cleansing water/ oil to remove your makeup and after 30minutes you feel your skin very oily? This Bioderma Cleansing Water doesn't do that. Not too mention it is alcohol-free, paraben-free, and fragrance-free! It came in many different sizes which is very convenient. You can buy 100ml which is super travel friendly. So far, it doesn't break me out. I like this cleansing water very much. Totally will buy the bigger version.

Where can you get it?
Online: Luxola
Offline: Guardian, Watsons, etc

***
Hallo semuanya.
Kali ini aku mau mereview tentang Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire.
Aku udah baca banyak banget review tentang produk cleansing water ini.
Karena harganya yang cukup lumayan, dan takut ga cocok, akhirnya aku memutuskan untuk beli yang versi kecilnya (100ml).

Yang aku suka:
  • Mudah digunakan
  • Ga perih di mata
  • Bagus buat membersihkan makeup
  • Tidak meninggalkan rasa berminyak atau kulit ketarik di wajah
  • Tidak mengandung pengharum
  • Tidak mengandung alkohol
  • Tidak mengandung paraben
  • Bisa digunakan untuk membersihkan makeup waterproof
  • Tersedia dalam berbagai macam ukuran
  • Praktis digunakan
Yang aku kurang suka:
  • Harganya lumayan mahal
Jadi,
Setelah mencoba sendiri Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire ini, ternyata bener2 bagus. Ga salah deh produk ini jadi best seller dan banyak review bagusnya. Kalau malam udah capek dan masih harus bersihin makeup, tinggal pake Bioderma aja, ga perlu dibilas langsung bersih deh kotoran dan makeup di wajah. Yang aku suka juga, produk ini ga bikin muka berminyak setelahnya, dan ga bikin kulit terasa ketarik. Pernah ga sih kamu memakai produk yang kalau sehabis pakai lalu 30 menit kemudian muka jadi berminyak? Kamu ga perlu khawatir masalah itu karena Bioderma Sensibio ga bakal bikin kulit kamu berminyak setelahnya. Selain itu, produk Bioderma juga tidak mengandung alkohol, paraben, dan wewangian. Jadi pasti aman banget deh. Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire ini juga tersedia dalam berbagai macam ukuran. Yang 100ml nya travel friendly banget. Produk ini sejauh ini tidak membuat aku jerawatan, jadi aku suka banget. Aku bakal beli versi besarnya.

Bisa beli dimana?
Online: Luxola
Offline: Guardian, Watsons, etc

Be friends with me and find me on: 

Love,
nella nelwan indonesian beauty blogger

4 comments:

  1. I have in fact tried this and it is very efficient at what it does, but indeed it is a lil pricey :(

    Style..A Pastiche! recently posted.. Sporty Kicks

    ReplyDelete
  2. It's very pricey. But if it works it works yeah? :) Thanks for the review!!

    CJ | From Manila with Love : Lifestyle and Beauty

    ReplyDelete
  3. gw juga pernah nyoba kemasan 100 ml juga, emang kayak air kamar mandi rasanya :V :V.
    sayang mahal, ahahaha

    Go Check ma blog yaaaww at My Dellilah

    ReplyDelete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!