Sunday, November 29, 2015

[Review] Laneige x Playnomore BB Cushion Pore Control

Hello! (scroll ke bawah untuk review dalam Bahasa)
I am back with another review.
One of BB Cushion that is in hype from Laneige.
It is Laneige BB Cushion Pore Control.
Mine is the limited edition version from Laneige x Playnomore.



INFORMATION
Brand Laneige/ 라네즈
Products name BB Cushion Pore Control
Contain 15gr+15gr
Mine in the shade 21 Natural Beige
Can you tell how cute it is? The box is baby pink, the cushion case has Playnomore symbol and the edge is in pink color.

What came in the set is a set of cushion + 1 refill.

Also, it has Playnomore sticker on the mirror. Super cute!

The red font shows the date of its production

The puff is air puff, which suppose to make application easier because it won't absorb as much product as regular puff.

Coverage test:



What I like:
  • blur out pores
  • easy to apply
  • easy to blend
  • doesn't cake up
  • long lasting
  • smells a bit flowery
  • light to medium coverage 
  • cute packaging!
What I don't like:
  • has dewy finish ( not as matte as I expected), so for people that has oily skin, you might have to apply primer or finishing powder if you didn't like that sticky feeling
  • leaves white dots when you sweat or when you wet your face
So,
I love the fact that it does blur out pores, easy to apply, easy to blend, and doesn't cake up during the day. But I am expecting more. I thought it has more coverage and more matte. It has dewy finish, so if you hate that sticky feeling when product has dewy finish, this is definitely not for you. Or if you still want to try it, go for it, but I recommend you to use primer or finishing powder to matify your face. Overall, it was a so- so for me. I really wish it has matte finish.

***

Halo!
Kali ini aku mau review salah satu bb cushion yang terkenal dari Laneige.
Yaitu Laneige BB Cushion Pore Control.
Punyaku adalah versi Limited Edition Laneige x Playnomore.

Lucu banget kan? Box nya bewarna baby pink, lalu case cushionnya ada simbol playnomore nya dan pinggirannya berwarna pink.
Yang kamu dapatkan dari set ini adalah 1 set cushion dan 1 refill.
Di dalamnya, ada sticker Playnomore di bagian kacanya. Lucu kaann? 

Yang aku suka:
  • Membuat pori- pori tersamarkan, termasuk pori- pori besar
  • Mudah dibaurkan
  • Mudah digunakan
  • Tidak cakey
  • Tahan lama
  • Wanginya enak
  • Coverage nya light to medium
  • PACKAGINGNYA LUCU
What I don't like:
  • hasilnya glowy atau dewy gitu ketika digunakan (yang pasti engga matte). Jadi buat orang yang punya kulit berminyak, kalian harus apply primer atau bedak kalau kamu ga suka hasil akhir yang lengket
  • Kalau muka mu basah atau berkeringat, bakal muncul bintik2 putih di muka, tenang kalau kalian lap pakai tissue juga hilang kok
So,
Aku suka banget efek menyamarkan pori- porinya. Tapi aku berharap lebih dari produk ini. Aku kira coveragenya lebih oke dan hasilnya lebih matte. Hasil dari produk ini adalah dewy, jadi kalau kamu ga suka hasil akhir yang lengket gitu, mending coba cushion lainnya. Tapi kalau kamu penasaran dan pengen coba, kamu bisa menggunakan primer atau bedak untuk bikin hasilnya matte. Jadi sebagi kesimpulannya, cushion ini bagus tapi biasa aja sih di aku. Aku bakalan suka banget kalau cushion ini hasilnya matte.

Semoga review nya membantu.
Have a good day!

Be friends with me and find me on: 

Love,
nella nelwan indonesian beauty blogger

6 comments:

  1. Nela, do you rather suggest the normal tube bb cream of this new cushion trend?

    ReplyDelete
  2. Such a detailed yet honest review, thank you for that. I love its packaging looks so cute

    xoxo - Style.. A Pastiche

    ReplyDelete
  3. Hey, I'm Ika, Play no more is quite trendy nowdays:) Laneige is a good bb cusion for me :).Love your review dear
    http://www.unlimitedbeautysecret.com/
    Done follow you to

    ReplyDelete
  4. packaging nya kece banget.. kalo kulitku normal to oily kayaknya mesti primer dulu say ^^

    ReplyDelete
  5. My wishlist>< ever since laneige used this playnomore design, i knew i had to have it. Thanks for the review^^

    Adhel | Blacksugar by Adhelia Fa

    ReplyDelete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!