Saturday, January 30, 2016

Review Bouncia Cowstyle Body Soap

Halo girls!
Kali ini aku mau mereview sabun yang belakangan ini aku pakai.
Yaitu Bouncia Body Soap.
Bouncia Body Shop diproduksi oleh Cowstyle, brand personal care asal Jepang.


Friday, January 29, 2016

Sociolla Beauty Haul

Halo girls!
Kali ini aku mau share produk apa saja yang aku dapat dari Sociolla.
Sebelumnya, aku udah pernah tulis tentang 5 Alasan Berbelanja di Sociolla, kalian bisa baca post nya di sini.


Yang pertama adalah Bioderma Sensibio H2O 100ml

Produk dari Bioderma yang satu ini memang udah jadi favoritku banget untuk bersihin makeup sehari- hari. Aku punya semua size nya dari yang 500ml, 250ml, sampe yang 100ml. Yang 100ml bentuknya cukup kecil jadi mudah untuk dibawa travelling atau masuk ke makeup pouch. Aku juga udah pernah review produk Bioderma Sensibio H2O disini.

Lalu ada 2 mask sheet dari Etude House yaitu I need you mask, Olive dan Shea Butter


Untuk yang belum tau, Shea Butter dan Olive ini terkenal bagus untuk kulit kering. Jadi kalau kalian ada yang punya masalah dengan kulit kering, cobain deh rajin menggunakan mask sheet setidaknya 2 atau 3 minggu sekali.

Oiya, aku punya kode voucher yang bisa kamu gunakan untuk mendapatkan diskon Rp 50.000 di Sociolla.com Masukkan kode NEL50 saat checkout.
Produk yang paling sering aku beli di Sociolla itu produk dari Bioderma dan Make Over.
Dan pilihan produk yang Sociolla tawarkan juga lumayan banyak dan lengkap.

diskon 50 ribu di sociolla

See ya on my next post :)

Be friends with me and find me on: 

Love,
nella nelwan indonesian beauty blogger

Wednesday, January 20, 2016

[Review] Redwin Sorbolene Moisturiser

Halo girls!
Kali ini aku mau mereview produk hand body dari Redwin.
Yaitu Redwin Sorbolene Moisturiser.

Hello girls!
Today I want to review my current body lotion from Redwin.
It is Redwin Sorbolene Mosituriser.

redwin sorbolene moisturiser review

Saturday, January 16, 2016

[Review] Etude House Proof 10 Eye Primer

Halo semuanya!
Kali ini aku mau mereview produk Eye Primer.
Sebenernya postingan ini udah lama banget ada di draft ku, dan emang foto ini udah lama diambilnya, dari jaman kamera lama ku belom rusak. Hahaha.
Buat kalian yang suka produk makeup merek Korea, pasti kalian sudah tidak asing lagi dong dengan produk Etude House Proof 10 Eye Primer ini.

Hello girls!
Today I am going to review my first ever Eye Primer that I had.
Actually, this post has been in my draft since forever. I have took this photo quite a while, so pardon of the quality.
For those who loves Korean makeup, you must have known this product because many people raved about it.
Yes, it is Etude House Proof 10 Eye Primer.


Information
Brand Etude House/ 에뛰드하우스
Products name Proof 10 Eye Primer /프루프10 아이 프라이머
Contain 10ml
Price KRW 5,500

Tuesday, January 12, 2016

[Review] Nature Republic Morocco Ghassoul Cleansing & Massage Cream

Halo semuanya!
Aku kembali lagi dengan review produk pembersih wajah.
Kali ini produknya adalah Nature Republic Morocco Ghassoul Cleansing & Massage Cream.
Untuk kalian yang kurang familiar dengan brand- brand Korea, Nature Republic adalah salah satu brand asal Korea Selatan.
Nature Republic merupakan salah satu "street brand" nya Korea, dalam arti produk ini banyak ditemukan di pertokoan di pinggir jalan. Harga produknya pun relatif murah.

Hello girls!
So I am back with another review of cleansing product.
This one is Nature Republic Morocco Ghassoul Cleansing & Massage Cream.
For those who are unfamiliar with Korean products, Nature Republic is one of their famous street brands.
Without further due, let's jump into the review.

Packaging:

Saturday, January 9, 2016

[Review] The Skin House Essential Cleansing Oil

Halo girls!
Kali ini aku mau share cleansing oil yang aku gunakan untuk membersihkan makeup sehari- hari.
Produk nya adalah The Skin House Essential Cleansing Oil.
Buat yang belum tau, The Skin House adalah brand dari Korea Selatan.

Hello girls!
Today I want to share my latest cleansing oil that I use to remove my makeup.
For you who doesn't know, The Skin House is a korean brand.


Saturday, January 2, 2016

2016 Beauty Wishlist

Happy new year all!
Wishing you to have a promising and fulfilling New Year.
Today I am going to share my 2016 beauty things.
Mainly products that I want to try this year.

Last year is all about matte lip products, so I have the Balm Meet Matt(e) Hughes in my wishlist
I have heard this one is a good matte lip products, doesn't dry on the lips, pigmented, stay all day long, and many more good reviews.
Next, is again a matte lip products from Too Faced. Yes, it is Too Faced Liquefied Long Wear Lipstick.
Again, I have read so many good things about this product, and it is on my beauty wishlist.
Next wishlist is an eyeshadow, Lorac Pro Palette 1 is already on my wishlist from a long time ago. Yet, I still haven't purchase it. It is definitely on my wishlist this year.

For a foundation, I aim for a matte finish and a full coverage. I am still debating whether I should try Estee Lauder Double Wear Foundation or Shu Uemura Face Architect. But, hey I will put both of them for my 2016 beauty wishlist.


For primer, I am quite curios for VDL Lumilayer Primer. I heard Bubzbeauty talks about it and many other beauty blogger raved about it. I think VDL Lumilayer Primer is the only korean products that is on my wishlist for now.


For fragrance, I want Katy Perry Killer Queens' Spring Reign Limited Editon. I am obsessed with the smell of roses, and guess what this Spring Reign have strong smell of roses!
That is all for my 2016 beauty wishlist for now.
What is your beauty wishlist for this year?


Be friends with me and find me on: 

Love,
nella nelwan indonesian beauty blogger