Saturday, January 16, 2016

[Review] Etude House Proof 10 Eye Primer

Halo semuanya!
Kali ini aku mau mereview produk Eye Primer.
Sebenernya postingan ini udah lama banget ada di draft ku, dan emang foto ini udah lama diambilnya, dari jaman kamera lama ku belom rusak. Hahaha.
Buat kalian yang suka produk makeup merek Korea, pasti kalian sudah tidak asing lagi dong dengan produk Etude House Proof 10 Eye Primer ini.

Hello girls!
Today I am going to review my first ever Eye Primer that I had.
Actually, this post has been in my draft since forever. I have took this photo quite a while, so pardon of the quality.
For those who loves Korean makeup, you must have known this product because many people raved about it.
Yes, it is Etude House Proof 10 Eye Primer.


Information
Brand Etude House/ 에뛰드하우스
Products name Proof 10 Eye Primer /프루프10 아이 프라이머
Contain 10ml
Price KRW 5,500

DESCRIPTION
Proof 10 Eye Primer supplies coverage to eyelids and around the eyes to enhance eye shadow color and intergrity for a longer lasting, Perfect 10 look.

DIRECTION
Gunakan jari untuk mengaplikasikan primer ke kelopak dan bagian bawah mata sebelum menggunakan eyeshadow. Dapat juga digunakan pada garis mata sebelum menggunakan eyeliner.
Use fingers to gently apply primer to upper and lower eyelids prior to eye shadow application. Also applicable to eye lines prior to eyeliner application.


INGREDIENTS
TALC, ISODODECANE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, MICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CYCLOPENTASILOXANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE TRIHYDROXYSTEARIN, SILICA DIMETHYL SILYLATE, TITANIUM DIOXIDE, SORBITAN SESQUIOLEATE, PEG-40 STEARATE, BEESWAX, PROPYLENE CARBONATE, DIMETHICONE, CYCLOHEXASILOXANE, METHICONE, BHT, PROPYLPARABEN, CI 77491, CI 77492, CI 77499


 What I like:
  • Murah, harganya ga lebih dari 100 ribu rupiah (Cheap, not more than USD 8)
  • Tidak lengket dan tidak berminyak (Not greasy/ sticky)
  • Tahan lama (Last all day)
  • Teksturnya halus (Smooth texture)
  • Ringan digunakan (Light)
  • Mudah digunakan (Easy to apply)
  • Membuat warna eyeshadow menjadi lebih terlihat (Makes eyeshadow colors pop )
What I don't like:
  • Dari segi kualitas, tidak ada masalah. (For the quality of the product, I have no complaint.)
So,
Aku banyak banget baca review blogger maupun youtuber yang suka banget sama produk ini. Kayaknya hampir ga pernah deh baca orang yang ga suka sama produk Eye Primer dari Etude House yang satu ini. Harganya cukup murah tapi kualitas nya bener bener oke. Dan ga lengket, tahan lama, dan pengaplikasiannya juga halus dan ga berat. Yang pasti eye primer ini bikin warna eyeshadow jadi lebih tahan lama dan lebih keluar warnanya. Kalau kamu suka kosmetik dari Korea, kamu harus coba eye primer yang satu ini.
I have heard nothing but a good thing with this primer. It is relatively cheap, cost not more than USD 8 but have such a good quality. It is not greasy at all, non sticky, last all day, have smooth and light texture, easy to apply, and one thing for sure: makes eyeshadow colors pop. No wonder why people been liking this product a lot. If you love Korean brand, you definitely should try this one out.

Untuk review Sleek Eyeshadow Palette yang pernah aku buat udah lumayan lama ini, aku menggunakan Etude House Proof 10 Eye Primer


Where can you get it?
Indonesia : Mypa Shop
Website: http://www.facebook.com/mypashop or http://www.instagram.com/mypashop
Line: @mypashop (pake @)
International : w2beauty
website: http://w2beauty.com/?s=0480706 enter 0480706  in registration form and get $5,00 discount coupon! Free worldwide shipping!



Be friends with me and find me on: 

Love,
nella nelwan indonesian beauty blogger

No comments:

Post a Comment

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!