Monday, February 29, 2016

Review Makeover Creamy Foundation Palette

Halo girls!
Walaupun di blog kebanyakan aku mereview produk korea, tapi sebenarnya aku juga tertarik kok dengan produk- produk lokal buatan Indonesia.
Nah, di review kali ini, aku mau review produk dari Make Over yaitu Make Over Creamy Foundation Palette.


ABOUT THE BRAND:
Makeover is an Indonesian professional leading cosmetics brand founded in 2010. Makeover always commit and offers you a high quality, in order to fullfil customer expectation. With a wide rage of products and many choice of intense colors, Makeover is very suitable provide bold and edgy look that makes women more confident.  Through the brand statement "Beauty Beyond Rules", Make Over believe that beauty without limits and rules. Everyone is free to express and display personal uniqueness through Make up to remove the uniqueness of each individual who is not limited by the standard - conventional standards.

Thursday, February 25, 2016

Review Secret Key Snail Repairing Toner

Halo semuanya!
Semoga ga bosen2 ya baca produk reviewku.
Aku masih punya banyak banget produk yang mau aku review setelah aku cobain.
Kali ini aku mau mereview toner yang aku pakai, yaitu Secret Key Snail Repairing Toner.
Produk ini adalah produk kedua yang aku punya dari seri Snail Repairing.
Sebelumnya aku sudah pernah mereview Secret Key Sanil + EGF Repairing Essence disini. Dimana aku udah 2 tahun terakhir memakai produk itu dan udah menghabiskan lebih dari 6 botol.
Karena aku suka banget sama essence nya, jadi aku mau nyobain produk lainnya. Dan jujur aja, sebelumnya aku tipe yang engga memakai toner sehari- hari. Padahal toner itu penting loh untuk wajah kita. Baca manfaat toner untuk wajah disini.

Hi girls!
I have so many long due review post so hope you don't mind reading all of my reviews.
Today I am going to review my latest toner that I used, it is Secret Key Snail Repairing Toner.
This is my second product of Secret Key Snail Series.
I have reviewed Secret Key Snail + EGF Repairing Essence here. I have been using that for the past 2 years and have emptied 6 bottles of it.
Since I love the essence so much, I wanted to try another product from this line. Honestly, I didn't use toner religiously as my skincare routine so I think it is time to add it to mine.

Packaging:

Sunday, February 21, 2016

Review Avene Eau Thermale Thermal Spring Water Spray

Halo semuanya!
Kali ini aku mau mereview face mist yang aku pakai yaitu Avene Eau Thermale Spring Water.
Aku udah banyak banget baca review orang yang suka dengan face mist yang satu ini.
Produk ini cocok untuk kalian yang punya kulit sensitif.


Saturday, February 13, 2016

Review Mamonde Rose Water Soothing Gel

Halo!
Kali ini aku mau mereview salah satu produk Mamonde yang terkenal dan best seller.
Yaitu Mamonde Rose Water Soothing Gel.
Untuk yang belum familiar dengan brand Mamonde, Mamonde merupakan salah satu anak brand dari Amore Pacific.
Sebelumnya, aku sudah pernah membahas mengenai kegunaan soothing gel di sini.

Hello girls!
Today I am reviewing one of Mamonde best seller product.
It is Mamonde Rose Water Soothing Gel.
For those who are unfamiliar with Mamonde, Mamonde is one of the brand owned by Amore Pacific.

Packaging:

Monday, February 8, 2016

iBeau.com Beauty Haul and Shopping Experience

Halo!
Kali ini aku mau share tentang beauty haul ku di iBeau.com
Sebelumnya, ada yang pernah belanja kosmetik dari luar negeri?
iBeau.com ini lokasi pengirimannya dari Hongkong.
Pasti banyak yang penasaran, ribet ga sih? Lama ga sampainya? Ada urusan sama bea cukai atau engga?
Simak di post ini ya, aku akan bahas semuanya.

Hi guys.
Today I want to share my beauty haul from iBeau.com
For your information, iBeau.com ships their products from Hongkong.
In case you are wondering how was it shopping at iBeau.com, read this post below.

Barang- barang yang aku beli di iBeau.com ada Tony Moly Petite Bunny Gloss Bar, Innisfree It's Real Squeeze Mask, dan Laneige Pore Minimizing Pack. Aku akan review produk- produk ini segera ~

Products I bought from iBeau.com are Tony Moly Petite Bunny Gloss Bar, Innisfree It's Real Squeeze Mask, and Laneige Pore Minimizing Pack. I will make separate review for it.

Sebelum menulis shopping review ini, aku sudah berbelanja 2 kali di iBeau.com, jadi aku memang sudah mempunyai pengalaman belanja yang cukup.

Before I wrote this shopping experience story, I have shopped 2 times at iBeau.com, so I have confidence making shopping review.