Saturday, February 13, 2016

Review Mamonde Rose Water Soothing Gel

Halo!
Kali ini aku mau mereview salah satu produk Mamonde yang terkenal dan best seller.
Yaitu Mamonde Rose Water Soothing Gel.
Untuk yang belum familiar dengan brand Mamonde, Mamonde merupakan salah satu anak brand dari Amore Pacific.
Sebelumnya, aku sudah pernah membahas mengenai kegunaan soothing gel di sini.

Hello girls!
Today I am reviewing one of Mamonde best seller product.
It is Mamonde Rose Water Soothing Gel.
For those who are unfamiliar with Mamonde, Mamonde is one of the brand owned by Amore Pacific.

Packaging:


Information
Brand Mamonde
Products name Rose Water Soothing Gel /로즈워터 멀티 수딩젤
Contain 300ml
Claim: Has 100,000mg rose water


DESCRIPTION
Gel that has soothing and cooling effects. Promotes active moisturizing of the skin. Restore hydro balance and combats dryness. Prevent dehydration and premature aging of the skin. Maintain freshness of the skin. Universal formula which allows the use for face, body, and hair.


DIRECTION
Use after-sun care, gel skin care, body gel, hair care, cologne, sleeping pack



What I like:
  • WANGINYA ENAK BANGET! (Smells really really good!)
  • Harganya terjangkau (Affordable)
  • Isinya banyak 300ml (contain 300ml of product)
  • Tidak lengket dan tidak berminyak (Not greasy/ sticky)
  • Ringan digunakan (Light)
  • Mudah digunakan (Easy to apply)
  • Melembapkan kulit (Moist)
What I don't like:
  • Nothing!

So,
Pertama, yang paling aku suka dari produk ini adalah WANGINYA! Wangi rose banget which is wangi kesukaan ku. Produk ini andalan ku banget deh kalau kulitku lagi kering karena bener- bener melembapkan kulit. Gel nya tidak lengket dan ringan. Udah gitu, soothing gel ini banyak banget kegunaannya, bisa digunakan sebagai pelembap muka, body lotion, sleeping pack, dan lain- lain. Jadi bener- bener multi fungsi. Harganya juga ga mahal. Ga sampai 150ribu kalian bisa dapetin produk sebanyak 300ml. Oke banget kan? Next, aku penasaran cobain Mamonde Rose Water Toner ah.

First of all, what I like about this product is THE SCENT! It is REALLY GOOD. It smells like roses. I love roses scent. This product has been my go to product whenever my skin is dry. It really moisturize my skin. The gel is so light weight and didn't feel sticky at all on the skin. This soothing gel has a lot of usage. You can use it as moisturizer, body lotion, sleeping pack, hair care, etc. So it is a multi-function gel. Price wise, it is really affordable. Price around $11 USD and you get 300ml amount of product. A steal right? Next, I want to try Mamonde Rose Water Toner which also one of Mamonde best seller product.


Where can you get it?
Indonesia : Mypa Shop
Website: http://www.facebook.com/mypashop or http://www.instagram.com/mypashop
Line: @mypashop (pake @)


Be friends with me and find me on: 

Love,
nella nelwan indonesian beauty blogger

8 comments:

  1. aku belum pernah coba mamonde tapi kepo semenjak nonton drama pinnochio... pasti beli ini begitu nr abis haha

    btw kak nella boleh follback? aku adhel di grup sociolla^^ i would be glad^^

    www.blackxugar.com

    ReplyDelete
  2. ternyata sudah difollback wkwk. makasih banyaak kak nella^^

    ReplyDelete
  3. Wah packagingnya cute banget..aku suka gambar2 bunga hehehe~

    ReplyDelete
  4. mamonde maskernya aku juga suka bangettt <3 duh pengen coba ini juga :3
    www.mimoyoja.com

    ReplyDelete
  5. kalau di versus in sm nature republic bagus mana ya :P

    yolanmoo.blogspot.co.id

    ReplyDelete
  6. Lucu pink😢 sis cocok untuk kulit berminyak ga ya? Dan kira2 bisa dipakai mulai umur berapa ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cocok kok untuk kulit berminyak. Biar aman dipake dari remaja sampai dewasa aja :)

      Delete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!