Thursday, February 25, 2016

Review Secret Key Snail Repairing Toner

Halo semuanya!
Semoga ga bosen2 ya baca produk reviewku.
Aku masih punya banyak banget produk yang mau aku review setelah aku cobain.
Kali ini aku mau mereview toner yang aku pakai, yaitu Secret Key Snail Repairing Toner.
Produk ini adalah produk kedua yang aku punya dari seri Snail Repairing.
Sebelumnya aku sudah pernah mereview Secret Key Sanil + EGF Repairing Essence disini. Dimana aku udah 2 tahun terakhir memakai produk itu dan udah menghabiskan lebih dari 6 botol.
Karena aku suka banget sama essence nya, jadi aku mau nyobain produk lainnya. Dan jujur aja, sebelumnya aku tipe yang engga memakai toner sehari- hari. Padahal toner itu penting loh untuk wajah kita. Baca manfaat toner untuk wajah disini.

Hi girls!
I have so many long due review post so hope you don't mind reading all of my reviews.
Today I am going to review my latest toner that I used, it is Secret Key Snail Repairing Toner.
This is my second product of Secret Key Snail Series.
I have reviewed Secret Key Snail + EGF Repairing Essence here. I have been using that for the past 2 years and have emptied 6 bottles of it.
Since I love the essence so much, I wanted to try another product from this line. Honestly, I didn't use toner religiously as my skincare routine so I think it is time to add it to mine.

Packaging:

Information
Brand Secret Key
Products name Snail Repairing Toner
Contain 150 ml
Snail extract moisturizes dry skin and gives fresh feeling for oily skin


Packaging wise:
It made of a plastic, so you don't have to worry that it will crack when it fell. Also in the beginning, there is another white plastic cap inside which will prevent it from spilling. But since the cap is so small, I missplaced it 3 days after I started using the product. As a result, it will spill a bit if you bring it for travelling.


Ingredients:

What I like:
  • Teksturnya ringan (The texture is light)
  • Harganya terjangkau (Affordable)
  • Bagus untuk kulit yang bermasalah (Great for troubled skin)
  • Tidak lengket (Doesn't feel sticky)
  • Tidak berminyak (Doesn't feel oily)
  • Membersihkan sisa makeup yang tidak terhapus saat membersihkan muka (Does a great job removing dirt/ soap residue after cleansing)
So,
Aku suka dengan produk ini. Harganya juga sangat terjangkau. Tapi aku merasa setelah menggunakan toner ini, tidak ada efek yang berarti di kulitku. Dalam arti, ekspektasinya kulitku bakal jadi lebih baik saat aku menambahkan toner ini sebagai bagian dari skincare ku sehari- hari. Tapi toner ini bekerja biasa saja. Aku tidak menemukan efek yang berarti saat aku menggunakan toner ini dan saat tidak menggunakannya. Walaupun akhirnya tetap tonernya aku gunakan sampai habis, sekarang aku mengganti toner dengan face mist. Aku masih mencari toner yang pas untuk kulitku. Ada rekomendasi?
Kalau kamu udah pernah coba produk dari Secret Key dan cocok, dan kamu belum pernah coba toner ini, aku sarankan kamu untuk coba. Mungkin memang produk ini bekerja biasa saja di kulitku, tapi menurutku produk ini worth it kok untuk dicoba.

I do love this product. It does a really good job maintaining my skin condition. Not too mention it is very affordable. But I feel that there's not much different when I use this product. I mean I expect my skin to be better if I added this toner to my daily skincare routine, but it does so so. I ended up using this product until it empty, and replace it with face mist instead. So I want and will try another toner in the future.
If you haven't tried this product and already loving Secret Key product, I'd say go try it. It is worth it to try. It may not work that much for me, but it might works great for you.

See you on my next post.
 
Semoga reviewku membantu.

Be friends with me and find me on: 

Love,
nella nelwan indonesian beauty blogger

No comments:

Post a Comment

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!