Wednesday, November 23, 2016

Black Friday Wishlist

Halo semuanya!
Di post kali ini aku mau sharing mengenai wishlistku dalam rangka Black Friday.
Buat yang belum familiar dengan Black Friday, Black Friday adalah salah satu hari paling dinanti di US. Black Friday adalah hari Jumat pertama setelah hari Thanksgiving. Sedangkan hari Thanksgiving sendiri biasanya jatuh pada hari kamis minggu ke-empat di bulan November. Biasanya di US, orang belanja perlengkapan natal pada momen Black Friday dimana hampir semua toko mengadakan sale besar- besaran.

Mungkin momen ini tidak besar di Indonesia, namun banyak pemain e-commerce di manca negara termasuk di Indonesia juga ikut memeriahkan momen ini dengan memberi diskon tambahan.
Nah, kalau aku lagi ngincer untuk ikut PO diskon Sephora nih. Masih bingung mau beli yang mana karena aku punya beberapa wishlist.

Black Friday Wishlist

TOO FACED Merry Kissmas
Sebenarnya brand Too Faced sendiri udah masuk di Sephora Indonesia, tapi kayaknya set yang aku mau ini ga masuk ke sini deh.
TOO FACED Merry Kissmas
Deskripsi
Kisses for every occasion! Have a very Merry Kissmas with four clutch-size tubes of cult-favorite Melted Liquified Long Wear Lipsticks in original, chocolate and matte formulas. Melted Lipstick comfortably coats lips in bursts of intense colour that lasts for hours. The set includes deluxe-sizes of Too Faced best-selling Melted shades in Chihuahua and Fig, plus a mini Melted Matte in Lady Balls and Melted Chocolate in Honey—infused with antioxidant-rich cocoa powder and decadent chocolate aroma.

TARTE Amazonian Clay 12-Hour Full Coverage Foundation SPF15
Kalau brand Tarte sendiri sepertinya memang belum ada di Sephora Indonesia.
TARTE Amazonian Clay 12-Hour Full Coverage Foundation SPF15
Deskripsi
Get 12 hours of flawless coverage with this skin-perfecting, full-coverage formula. Supremely blendable and buildable, it has a weightless texture and is available in a broad range of shades. Whether skin is oily, dry, or combination, Amazonian clay will intuitively adjust to meet and address your skin concerns for makeup that wears better, longer and truer. This revolutionary foundation reduces the appearance of pores, discolorations and imperfections.
Benefits: Full coverage. Blendable and buildable. Lightweight. Paraben-free, sulfate-free and phthalate-free. UVB/UVA SPF 15. Hypoallergenic. Vegan.

URBAN DECAY Naked 3
Masih bingung sih antara palettenya Urban Decay atau Lorac. Will see later.
URBAN DECAY Naked 3
Deskripsi
Dare to get Naked all over again with Urban Decay’s latest shadow palette. Naked3 debuts 12 insanely beautiful rose-hued neutrals in an impressive range of shades—from pale, shimmery pink to deep black with red microglitter—in matte, pearl and metallic finishes. Inspired by founding partner Wende’s memories of pictures taken at sunset, this gorgeous palette recreates the spectacularly flatteirng light of golden hour. Set Contains 12 eyeshadows in Strange (pale pink, matte-satin), Dust (pale metallic pink, shimmer), Burnout (pinky-peach, satin), Limit (dusty rose, matte), Buzz (metallic rose, shimmer), Trick (metallic copper, shimmer), Nooner (pinky-brown, matte), Liar (metallic mauve, shimmer), Factory (pinky-brown, satin), Mugshot (metallic taupe, shimmer), Darkside taupe-mauve, satin), Blackheart (smoky black, matte). Double-ended brush. Housed in a mirrored compact. 4 samples of Eyeshadow Primer Potion.

Nah, kalau kamu udah ada barang incaran dalam rangka diskonan Black Friday belum?

Be friends with me and find me on: 

Love,
nella nelwan indonesian beauty blogger

3 comments:

  1. I saw this too faced holiday in Sephora Malaysia. Waiting list aku juga la

    ReplyDelete
  2. Amin ya rabb.. semoga wishlist nya terwujud.. amin amin..
    www.sistersdyne.com

    ReplyDelete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!