Wednesday, November 2, 2016

Review: Etude House Rosy Tint Lips Shade 7

Hai girls!
Di postingan kali ini, aku akan membahas tentang lippies yang pernah ngehits waktu awal- awal dia launching, yaitu Etude House Rosy tint Lips.
Emang sih produk ini udah launch lama banget, aku juga punya produk ini udah cukup lama tapi baru inget kalau produk ini belum pernah aku review.

Packagingnya:
etude house rosy tint lips no 7 review korean beauty blogger

Information
Brand Etude House/ 에뛰드하우스
Products name Rosy Tint Lips
Contain 7g
Claim
This velvet type tint lips comes with a soft delicate texture and rich color to express lips of a rosy petal.
Softly covers lips to express attractive rosy colors with velvet-matte finish.
Sponge tip applied: Round-shape sponge tipe for a gradation lip makeup and detailed full cover.
Tube type: Tube container to adjust amount easily.
Various colors: 8 different color variation to express from natural to fascinating lips.

etude house rosy tint lips no 7 review nellanelwan
How to apply
1) Delicate Petal Lip Gradation : Dab a certain amount onto center of upper and lower lips and use tip to evenly spread.
2) Rose in Full Bloom Lip Cover : Smoothly glide onto lips, starting from inner to outer direction.
3) Soft Petal Cheeks : Dispense a certain amount and dab lightly onto both cheeks, blending quickly with fingers.

Ingredients
DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, DIISOSTEARYL MALATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, PROPYLENE CARBONATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, KAOLIN, PHENYL TRIMETHICONE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, SILICA, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, POLYETHYLENE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, POLYGLYCERYL-2 DIISOSTEARATE, SYNTHETIC WAX, YELLOW 5 LAKE (CI 19140), SILICA, DEXTRIN PALMITATE, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, RED 33 LAKE (CI 17200), POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, RED 7 LAKE (CI 15850), DIMETHICONE, DEHYDROACETIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, LITHOSPERMUM ERYTHRORHIZON ROOT EXTRACT, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, IRON OXIDES (CI 77491), POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID
etude house rosy tint lips no 7 swatch korean beauty blogger

Dari dulu banyak yang bilang kalau kemasan tube dari Etude House Rosy Tint Lips ini susah dipencet. Menurutku sebetulnya ga susah- susah banget kok untuk mengeluarkan produknya. Tube nya ga sekeras yang aku bayangkan. Tapi mungkin kalau produknya udah tinggal sedikit, dia bakal susah dikeluarin kali yaaa.

Menurutku Etude House Rosy Tint Lips warnanya cukup pigmented dan moist jadi ga kering dan ga bikin kering bibir. Tapi sayang, warnanya ga bertahan lama. Akan hilang walaupun hanya dipakai untuk minum. Jadi harus rajin- rajin retouch deh.

Dan mungkin karena bentuknya sponge diujungnya, aku ngerasa ga hygienis aja. Jadi kesannya kotor gitu spongenya. Tapi jangan takut, sponge nya bisa dilepas dari packagingnya kok jadi bisa dicuci kalau mau.

Me wearing Etude House Rosy Tint Lips Shade No 7:
nellanelwan using etude house rosy tint lips no 7

See ya on my next post! ~

Be friends with me and find me on: 

Love,
nella nelwan indonesian beauty blogger

2 comments:

  1. Belum pernah pake produk ini :). Bolehlah ntr aku coba kalo lipstik2 yg skr udh pada abis ;). Aku trmsuk yg suka bgt coba2 lipstik dibanding alat make up yg lain mbak :D. Kayaknya ga PD aja kalo kluar ga pake lipstik dan eyeliner :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyaa. Aku juga paling sering beli lipstick. Hahaha

      Delete

Don't forget to follow my blog to see the recent updates. Also, leave your blog url too so I can visit you back!