Tuesday, December 27, 2016

My Top 5 Post in 2016

Hi guys!
It is officially the end of 2016.
2016 has been a great year for me and I am way more excited to face 2017 because it's gonna be a life changing year for me.
I am beyond grateful of everything has happened in 2016 and I thought why don't we look back into my 2016 post and see which one has made into my top-reading-post.

My Top 5 Post in 2016 Nellanelwan

Saturday, December 24, 2016

Review: Innisfree Eco Safety Perfect Sunblock SPF 50+ PA +++

Halo semuanya.
Di postingan kali ini aku mau review tentang sunblock yang aku gunakan saat ini.
Yaitu Innisfree Eco Safety Perfect Sunblock SPF 50+ PA +++
Sebenarnya ini udah kemasan kedua yang aku gunakan. Tapi emang baru sempat aku review.
Oiya, kalian udah pada tau belum pentingnya sunblock untuk kulit?

Hi guys!
I'm back with another review.
This time is Innisfree Eco Safety Perfect Sunblock SPF 50+ PA +++
Actually I have finished 2 bottles of this. So I can give you the in depth review and thoughts about this products.

innisfree eco safety perfect sunblock spf 50 swatch nellanelwan

INFORMATION
Brand Innisfree/ 이니스프리
Products name Eco Safety Perfect Sunblock SPF 50+ PA +++
Contain 50ml

Wednesday, December 21, 2016

Find me on Carousell

Hi guys!
Ada yang punya account Carousell?
I'm selling my preloved and unused items there.
Barang- barang yang ga terlalu aku suka atau ga pernah aku pakai (beli cuma karena laper mata).
Kebanyakan emang produk kosmetik sih.
Tapi aku akan tambahin beberapa skincare dan fashion items dalam waktu dekat.
Jadi, kalau kamu tertarik follow accountnya ya.
Bisa comment aja kalau mau di follow back.

carousell nellanelwan

Wednesday, December 7, 2016

Review: My Scheming Blackhead Removal Activated Carbon Mask Set

Hai girls!
Ada yang punya masalah dengan yang namanya komedo?
Nah kali ini aku akan membahas produk yang bisa mengurangi komedo membandel di wajahmu.
Produknya adalah My Scheming Blackhead Removal Activated Carbon Mask Set.
Produk asal Taiwan ini cukup terkenal ampuh menghilangkan komedo. Buat kalian yang sering nonton video Youtube tentang beauty, pasti udah pernah lihat reviewnya.

Hi girls!
Any of you have the same problem as me with the junk called blackhead?
This time I am gonna share how to remove blackhead with this amazing mask.
It is a famous product from Taiwan called My Scheming Blackhead Removal Activated Carbon Mask Set.

Ini review versiku:
blackhead removal activated carbon mask set review

1 My Scheming Blackhead Removal Activated Carbon Mask Set contains of:
  • Blackhead removal activated carbon mask 60ml
  • Deep pore demineralized water 20ml
  • Sebum clarifying pore treatment essence 20ml
Ingredients
Ingredients Xanthan Gum Propylene Glycol Dithiaoctanediol Gluconic acid Sodium Hyaluronate Bacillus Ferment Cucumis Sativus Butylene Glycol Hydroxyethyl Chitosan Hamamelis Virginiana Bark/leaf/ twig Extract Tocopherol Acetate Sclerotium Gum Potassium Glycyrrhetinate Hydrolyzed silk Gentiana Lutea Root Extract Ceteth-20 Ceteth-6 PEG-60 Hydrogenated Castor Oil Ginkgo Biloba Leaf Extract Hydroxyethyl Urea Collagen Glycerin Iodopropynyl Butylcarbamate Methylisothiazolinone Methylparaben Water

Sunday, December 4, 2016

November Empties

Hai girls!
Ga kerasa banget sekarang udah Desember, kurang dari 30 hari lagi udah tahun baru aja.
Gimana nih target 2016 kamu udah tercapai semua belum? Salah satu target 2016 ku sih mau lebih rajin posting blog. Tapi apa daya, karena kesibukan luar biasa saya di tahun 2016 ini, saya jadi tidak bisa rajin ngeblog seperti yang diinginkan #alasan #padahalgasibuk2banget 
Nah karena 2016 tinggal sebulan lagi nih, bulan ini targetnya aku akan rajin ngepost blog! Hahaha.
Dan postingan kali ini, aku mau share November empties. Produk- produk skincare dan makeup yang aku habiskan selama bulan November.

Can't believe it's December already! Less than 30 days before new year. Time flies so fast isn't it?
How's your 2016 goal? Have you achieved it all? One of my 2016's goal is to blog more. But.. as you can see by the number of my post each month, I have failed to achieve it. Hahaha.
Just because 2016 is over in less than 30 days, this month I will post more.
This time I am going to share my November Empties. The products I have been finished using in November.
november empties